Recepten voor Pasen

Waar denk jij aan bij paasrecepten? Een van de meest bezochte recepten tijdens de paasperiode is deze eiersalade. En dat snap ik maar al te goed. Die is zo lekker! In de categorie paasontbijt recepten mogen deze heerlijke scones natuurlijk niet ontbreken en de Paashaas wordt ongetwijfeld erg blij van mijn carrot cake.

Paasontbijt recepten

Je kunt het paasontbijt zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wil. Iets met ei is natuurlijk altijd een goed idee, want je weet wat ze zeggen: een ei hoort erbij! Maar ook pancakes, cruffins en broodjes zullen goed smaken tijdens het paasontbijt.

Paasbrunch recepten

Voor de paasbrunch geldt eigenlijk hetzelfde als het paasontbijt, al vind ik dat er dan net iets meer ruimte is voor hartige recepten. Bijvoorbeeld een overheerlijke frittata of plaattaart met asperges. Gevulde eieren zijn ook altijd een winnaar en een heerlijk baksels wordt zeker tijdens de brunch absoluut gewaardeerd.

Paasdiner recepten

Laten we het diner niet vergeten, want misschien ga jij wel gezellig dineren met vrienden of familie tijdens de paasdagen? Maak dan bijvoorbeeld een fantastische gravad lax met rode biet als voorgerecht, een hele kip uit de oven als hoofdgerecht en sluit af met de mini pavlova met lemon curd. Mmm, dat klinkt heerlijk toch?