De lekkerste oud en nieuw hapjes

Misschien ga je voor een lekkere vette hap of voel je toch meer voor een decadente kaasplank maken, Eef is van alle markten thuis! Ik heb hier een fantastisch overzicht van de lekkerste oud en nieuw hapjes waar iedereen blij van wordt.

Borrelhapjes oudejaarsavond

Het meeste bekende hapje met oud en nieuw is toch wel de klassieke oliebol. Dus om te beginnen deel ik hier mijn oliebollen recepten natuurlijk met je! Daarnaast vind je nog een aantal andere feestelijke zoetigheden om het jaar mee af te sluiten, zoals deze champagne taart.

Oud & nieuw hapjes recepten

Ben je toch meer van de hartige hapjes voor oud en nieuw? Die heb ik ook zeker! Zo vind je op deze pagina bijvoorbeeld mijn recept voor bitterballen en flammkuchen, maar ook een heerlijk simpel recept voor knakworstjes in bladerdeeg.