Wat kan er allemaal op de BBQ?

Denk ook eens aan spiesjes! Eten op een spiesje ziet er zo gezellig uit en het is zó lekker als het geroosterd van de grill komt! En het ruikt natuurlijk ook waanzinnig. Ik heb een aardig rijtje met BBQ spiesjes recepten voor je, met spiesjes in alle soorten vlees, vis en natuurlijk ook vega. Wat dacht je bijvoorbeeld van kip hawaï spiesjes, bifteki, champignonspiesjes, spekfakkels, saté ajam of garnalenspiesjes? Just to name a few ;-) .

BBQ sauzen zelf maken

Bij die lekkere spiesjes, wil je natuurlijk ook een lekker BBQ sausje serveren. Ik heb lekkere recepten voor je om zelf knoflooksaus, satésaus en BBQ saus te maken. Zelf kruidenboter maken is ook helemaal niet moeilijk trouwens en zó lekker!

Lekker voor bij de barbecue

Op een BBQ feestje is het lekker om verschillende BBQ salades te serveren, zodat er voor ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse coleslaw, een klassieke aardappelsalade of watermeloensalade met feta.

BBQ bijgerechten

Ook is het naast spiesjes leuk om wat andere gerechten op de BBQ te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepofte aardappel, maïskolven, zoete aardappel, knoflookbroodjes of courgettes van de grill? Voor al deze bijgerechten vind je BBQ recepten op mijn blog. Moet je een BBQ feestje organiseren? Lees dan vooral ook mijn tips om een geslaagde BBQ te organiseren!