Recepten opslaan

Wil jij graag je favoriete recepten opslaan van Eef Kookt Zo? Vanaf nu hebben we een nieuw systeem waarmee je jouw eigen collectie kunt maken. Je kunt recepten verzamelen en opslaan op: Grow.

Een handig systeem waarmee jij jouw favoriete recepten in een overzicht hebt en snel terug kunt vinden. Het Grow platform, niet op onze eigen website, is een apart platform zodat je zelfs van andere foodblogs die ook bij Grow aangesloten zijn recepten kunt opslaan. Wil je terug naar onze website. Dan klik je eenvoudig op een van de recepten of ga direct naar www.eefkooktzo.nl.

Opslaan via Grow

Via deze link kun je gratis en vrijblijvend een account aanmaken en een collectie starten via ons nieuwe systeem. Het voordeel van dit systeem is dat je maar 1 inlog nodig hebt en daarmee direct recepten kunt opslaan van andere foodblogs zoals Laura’s Bakery & Simone’s Kitchen, handig!

Recepten sla je gemakkelijk op via het hartje aan de rechterkant van de pagina of via de knop recept opslaan in de receptkaart. Zie de afbeeldingen voor hoe dat eruit ziet. Het zou kunnen dat het per apparaat/browser anders toont.

Voorbeeld Grow opslaan

Inloggen

Als je ingelogd bent, worden jouw recepten opgeslagen in je account. Zonder account worden de recepten bewaard in je browser. Als je niet ingelogd bent, dan zul je de linkermelding op onderstaande afbeelding krijgen. Dan kun je alsnog inloggen/een account aanmaken (rechts bovenin het scherm dat je dan krijgt kun je switchen tussen registreren en inloggen).

Als je al ingelogd bent dan zul je de rechter afbeelding te zien krijgen. Door op your bookmarks te klikken, kom je bij al je opgeslagen recepten. Al je opgeslagen recepten vind je ook door op het icoontje met de bolletjes onder het hartje te klikken.

Grow opslaan 1

Grow omgeving

Als je naar jouw bookmarks gaat (die kun je eventueel ook via deze link vinden) vind je een overzicht van jouw opgeslagen recepten zoals je hieronder ziet. Door op het hartje rechts bovenin de foto de klikken, kun je ze eventueel ook weer uit je verzameling halen.

Schermafbeelding 2024 03 21 om 14.20.31

Vragen?

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit. Laat het gerust weten en neem even contact met ons op. We helpen je graag.