Volg mij:

Contact & samenwerken

SAMENWERKEN OF ADVERTEREN

Adverteren op mijn blog of social media kanalen kan op verschillende manieren bijvoorbeeld d.m.v. een advertorial, sponsored post, winactie of bannering. Adverteren op mijn blog is de ideale manier om jouw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn lezers. Dagelijks bezoeken gemiddeld 3.000 mensen Eefkooktzo.nl en dit aantal is groeiend. Deze bezoekers staan garant voor meer dan 150.000 pageviews per maand. Voor vragen of samenwerkingen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier of een e-mail sturen naar info@eefkooktzo.nl.

PERSBERICHTEN EN UITNODIGINGEN

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail via of onderstaand contactformulier.

PRODUCTEN TOESTUREN

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten en het toesturen van een product ter review is dan ook mogelijk maar altijd vrijblijvend. Ik geef vooraf geen garanties met betrekking tot publicaties tenzij hier vooraf afspraken over gemaakt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op Eefkooktzo.nl? Stuur dan even een mailtje of gebruik onderstaand contactformulier.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via FacebookInstagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Daarnaast verstuur ik elke week een nieuwsbrief waarvoor je je gratis en vrijblijvend kunt aanmelden.

OVERIGE VRAGEN

Heb je een prangende vraag over een van mijn recepten of artikelen? Stel ze dan gerust in de reacties. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren op reacties en zo heeft iemand anders, die mogelijk dezelfde vraag heeft als jou, ook direct zijn of haar antwoord.

Wil je graag een bepaald recept terugzien op Eefkooktzo.nl of heb je een verzoek over een bepaald onderwerp? Stuur dan gerust even een mailtje of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Recept gemaakt? Laat het mij dan vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO. Dat vind ik super leuk!

Ik probeer e-mails zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

 

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Peildatum cijfers: april 2017

Deel dit bericht