Volg mij:

Samenwerken

Adverteren op mijn blog of social media kanalen kan op verschillende manieren bijvoorbeeld d.m.v. een advertorial, sponsored post, winactie of bannering. Adverteren op mijn blog is de ideale manier om jouw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn lezers. Voor vragen of samenwerkingen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier of een e-mail sturen naar info@eefkooktzo.nl. Ik denk graag met je mee zodat we samen een leuke, passende samenwerking kunnen uitwerken.

HET BEREIK VAN EEFKOOKTZO.NL

  • 190.000+ unieke bezoekers per maand
  • 8.650 Facebook volgers
  • 10.400 Instagram volgers
  • 16.310 Pinterest volgers
  • 2.500+ nieuwsbrief abonnees

Peildatum: april 2019

PERSBERICHTEN EN UITNODIGINGEN

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail via of onderstaand contactformulier.

PRODUCTEN TOESTUREN

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten en het toesturen van een product ter review is dan ook mogelijk maar altijd vrijblijvend. Ik geef vooraf geen garanties met betrekking tot publicaties tenzij hier vooraf afspraken over gemaakt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op Eefkooktzo.nl? Stuur dan even een mailtje of gebruik onderstaand contactformulier.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via FacebookInstagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Daarnaast verstuur ik elke week een nieuwsbrief waarvoor je je gratis en vrijblijvend kunt aanmelden.

Receptontwikkeling en foodfotografie

Ook voor receptontwikkeling en foodfotografie voor jouw product op je eigen kanalen ben je bij mij aan het juiste adres. Graag vertel ik je hier meer over de mogelijkheden voor receptontwikkeling.

CONTACT

Voor meer informatie of een leuk voorstel: stuur gerust even een mailtje of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Ik probeer e-mails zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

P.s. e-mails betreffende linkruil of (verkapte) commerciële (gast)blogs kunnen helaas niet in behandeling genomen worden.

Deel dit bericht