Samenwerken met Eef Kookt Zo

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen van kookliefhebbers? Dan ben je bij Eef Kookt Zo aan het juiste adres!

Met onze jarenlange ervaringen in receptontwikkeling en foodfotografie, weten wij als geen ander hoe je lekkere en écht makkelijke recepten maakt die toegankelijk zijn voor het grote publiek. Blogposts voorzien van foto’s waar je van gaat watertanden en natuurlijk een vlotte, inspirerende tekst.

Direct jouw doelgroep aanspreken?

Adverteren op www.eefkooktzo.nl of social media kanalen zoals Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest of in de nieuwsbrief kan op verschillende manieren.
Denk hierbij aan een advertorial waarbij een toegankelijk, lekker recept gemaakt wordt met jouw product of een sponsored post op social media. Een leuke Instagram kookvideo, winactie of bannering: de mogelijkheden zijn divers en stemmen we af op jullie wensen.

Voor vragen over samenwerkingen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier of een e-mail sturen naar [email protected].
We denken graag met je mee zodat we samen een leuke, passende samenwerking met het beste resultaat kunnen uitwerken.

Het bereik van Eefkooktzo.nl

  • 1.100.000+ unieke bezoekers per maand (ca. 2.300.000 pageviews)
  • 68.000+ Instagram volgers
  • 22.100+ TikTok volgers
  • 14.500+ Facebook volgers
  • 40.000+ Pinterest volgers (4,6 miljoen+ views)
  • 13.000+ nieuwsbrief abonnees

Persberichten en uitnodigingen

Voor de website willen we graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvangen we graag per mail of via onderstaand contactformulier.

Producten toesturen

Wij vinden het superleuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten. Het toesturen van een product ter review is dan ook mogelijk, maar wel altijd vrijblijvend. Vooraf geven wij geen garanties met betrekking tot publicaties, tenzij hier afspraken over gemaakt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op Eef Kookt Zo?
Stuur dan even een mailtje of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Foto credits: Milan Gino