Samenwerken met Eefkooktzo.nl

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen van kookliefhebbers? Dan ben je bij Eefkooktzo.nl aan het juiste adres!

Na 5 jaar foodbloggen weet ik als geen ander hoe je lekkere en écht makkelijke recepten maakt die toegankelijk zijn voor het grote publiek. Voorzien van foto’s waarvan je gaat watertanden en een vlotte, inspirerende tekst.

Direct jouw doelgroep aanspreken?

Adverteren op mijn blog of social media kanalen zoals Instagram, Facebook, Pinterest of in mijn nieuwsbrief kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan een advertorial waarbij een toegankelijk, lekker recept gemaakt wordt met jouw product of een sponsored post op social media. Een leuke Instagram kookvideo, winactie of bannering, de mogelijkheden zijn divers en stemmen we af op jullie wensen.

Voor vragen over samenwerkingen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier of een e-mail sturen naar [email protected]. Ik denk graag met je mee zodat we samen een leuke, passende samenwerking met het beste resultaat kunnen uitwerken.

Het bereik van Eefkooktzo.nl

  • 1.000.000+ unieke bezoekers per maand (ca. 2.000.000 pageviews
  • 23.000+ Instagram volgers
  • 11.000+ Facebook volgers
  • 34.900+ Pinterest volgers (4,6 miljoen+ views)
  • 8.000+ nieuwsbrief abonnees

(Peildatum: december 2020)

Persberichten en uitnodigingen

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail via of onderstaand contactformulier.

Producten toesturen

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten en het toesturen van een product ter review is dan ook mogelijk, maar wel altijd vrijblijvend. Ik geef vooraf geen garanties met betrekking tot publicaties tenzij hier vooraf afspraken over gemaakt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op Eefkooktzo.nl? Stuur dan even een mailtje of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.