Eef Kookt Zo in de keuken - 1x1

Eva

Eva is de oprichter van Eef Kookt Zo en staat het liefst de hele dag in de keuken. In 2014 is zij begonnen met www.eefkooktzo.nl als hobby en inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grote Nederlandse foodblogs waar we maandelijks meer dan een miljoen unieke bezoekers mogen ontvangen.

Haar wens is om jou zelfvertrouwen te geven in de keuken. Met stap-voor-stap recepten, handige weetjes, toegankelijke en makkelijke recepten. Of je nu een gevorderde thuiskok bent of pas net om de hoek komt kijken. Jou zelfverzekerd nieuwe recepten uit laten proberen is haar grootste drijfveer. Maar dat doet zij inmiddels al lang niet meer alléén en bij deze stellen wij je dan ook graag aan je voor!

Liefs,
Team Eef Kookt Zo

Monique

Monique

Monique is de drijvende kracht achter de schermen en houdt zich met name bezig met het dagelijks reilen en zeilen van de zakelijke kant van Eef Kookt Zo. Maar vergis je niet, ze is ook een echte keukenprinses. Een aantal heerlijke klassiekers van de blog zijn dan ook van haar hand zoals dit recept voor ouderwetse kippensoep en deze MonChoutaart. Haar favoriete #eefkooktzo recept is dit gezonde bananenbrood.

Dominique

Dominique

Do(minique) is echt een spin in het web en doet dan ook van alles: helpen tijdens de kookdagen, schrijven van teksten, social media beheer, denkt mee over nieuwe plannen, content en meer. Ze houdt ook enorm van koken én kan de mooiste taarten bakken. Ze bedenkt graag nieuwe gerechten, vaak met groenten in de hoofdrol. Voedzaam, maar bovenal lekker! Haar favoriete #eefkooktzo recept (‘al kan ik eigenlijk écht niet kiezen‘) is deze heerlijke orzo salade

Anna

Anna

Anna is content creator voor Eef Kookt Zo, maar ook kok onder de naam ‘Chef Bontekoe’. Ze staat bekend om haar kleurrijke (bonte) vega(n) recepten en is een wonder met de pen (ze brengt zelfs een culinair boek uit binnenkort!). Anna schrijft heerlijke teksten voor de blog, maakt lijstjes met recepten waarvan je trek krijgt bomvol kookinspiratie en ze beantwoord een heel groot deel van de dagelijkse kookvragen. Haar favoriete #eefkooktzo recept is baklava.

Siham

Siham

Siham is receptontwikkelaar en foodfotograaf voor Eef Kookt Zo. Je kunt een aantal heerlijke recepten van haar hand al vinden op de blog, de eerste lovende recensies zijn binnen! Siham is een echte foodie, haar passie is koken en bakken. Maar als de gerechten klaar zijn, kruipt ze het allerliefst achter de camera om hier gave shots mee te schieten. Een verhaal vertellen door middel van eten en een mooi gedekte tafel. Haar favoriete #eefkooktzo recept is natuurlijk haar kip tajine.

Werken bij Eef Kookt Zo?

Wij hebben regelmatig leuke, nieuwe vacatures dus neem een kijkje op de vacature pagina of stuur vrijblijvend een open sollicitatie naar [email protected].