Snelle recepten

10 x snelle recepten (<20 minuten of minder)

10 x snelle recepten (<20 minuten of minder). Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op snelle recepten. Het liefst ontwikkel ik al mijn recepten zo dat je ze binnen een half uur op tafel kunt zetten. Ideaal voor de drukke doordeweekse dagen en het laat zien dat je echt geen uren nodig hebt om een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Hier vind je alle recepten die je binnen 30 minuten of minder kunt maken. Vandaag gaan we nog net even een stapje verder, want ik heb een lijstje gemaakt met mijn favoriete 10 x snelle recepten die je binnen 20 minuten al op tafel kunt zetten. Een heel uitzoekwerk en een ontzettend lastige keuze, want eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik er net zo goed 20 recepten of meer van had kunnen maken…

Snelle recepten

Maar ja, in het leven moet je soms keuzes maken 😉 Hierbij mijn favo snelle recepten. Met vlees, vis, kip, maar natuurlijk ook lekker vega. Met aardappelen, rijst, noedels, wraps of pitabroodjes: je kunt het allemaal binnen die 20 minuten op tafel zetten en ze zijn stuk voor stuk echt lekker en makkelijk om te maken. Benieuwd wat jouw favoriet is!