Sate marinade (varkenshaas sate - sate babi) 9 x BBQ recepten

9 x BBQ recepten

Wat is er nu zomerser dan barbecueën? Op de camping, in de achtertuin of ergens in het park. Ik vind het zo gezellig, lekker in de buitenlucht eten en samen genieten. Dat leek mij een goede reden om mijn favoriete BBQ recepten met jullie te delen!

Barbecue recepten, 9 variaties

Een goede barbecue begint met een goede voorbereiding. Ik hou van veel variatie, want naast vlees is er ook een hoop lekkers qua vega en vis te bereiden op de BBQ. Zelf zorg ik altijd voor een goed gevulde tafel vol BBQ bijgerechten en lekkere drankjes.

Heb je meer tips nodig voor dé perfecte BBQ? Ik heb die van mij allemaal opgeschreven zodat iedereen een ster wordt in een BBQ organiseren!

Gevarieerde BBQ recepten

Met deze 9 x BBQ recepten zorg je voor een perfecte en veelzijdige basis voor jouw BBQ. Van goede vlees recepten tot groentebereidingen en zelfs vis van de BBQ, ik heb het allemaal voor je. Dus nodig je familie, vrienden of collega’s uit en zet die bloemetjes maar buiten!

9 x BBQ recepten

Kipsaté, sate ajam van de BBQ

1. Kipsaté

We beginnen direct met een klassieker, de kipsaté! En laat dit nu de allerlekkerste kipsaté zijn 😉 . Geïnspireerd op het overheerlijke recept uit Indonesië heb ik mijn versie voor je uitgewerkt.
Bekijk het recept voor kipsaté >>

Gepofte aardappel

2. Gepofte aardappel

Zo ontzettend lekker en makkelijk om te maken, gepofte aardappel van de BBQ! Dit recept is niet alleen voor de zomermaanden, maar ik deel ook wat tips om er het hele jaar door van te genieten.
Bekijk het recept voor gepofte aardappel >>

Beste hamburger recept BBQ

3. Zelf hamburgers maken BBQ

Na 3 jaar lang uitvoerig testen mag ik wel zeggen dat dit echt het lekkerste recept voor hamburgers van de BBQ is! Dit is een BBQ recept die ik altijd maak als wij gaan BBQ-en.
Bekijk het recept voor zelf hamburgers maken BBQ >>

Gamba's met knoflook - BBQ recept

4. Garnalen BBQ

Gamba’s… met knoflook… van de BBQ. Dit is zo lekker! Deze steengoede marinade is makkelijk om te maken, door het grillen op de BBQ krijgen de gamba’s nóg meer smaak en zijn ze lekker snel klaar.
Bekijk het BBQ garnalen recept >>

Spekfakkels - BBQ recept

5. Spekfakkels

Spekfakkels zijn spiesjes met spek erom gedraaid. Eigenlijk heel simpel, maar het ziet er direct leuk uit. Deze zijn heerlijk gekruid en super goed voor te bereiden!
Bekijk het recept voor spekfakkels >>

Aardappelsalade

6. Aardappelsalade

Een onmisbaar BBQ recept, zó smaakvol en heel eenvoudig om te maken. Dit is een romige, kruidige aardappelsalade met ei, bacon en augurk en (natuurlijk) aardappels.
Bekijk het recept voor aardappelsalade >>

Maïskolven van de BBQ

7. Maïskolven BBQ

Nog een favoriet die niet mag ontbreken op de BBQ, maïskolven. Heerlijk zoet en aards met een flinke lik boter met verse kruiden en een snufje zout. Zó lekker!
Bekijk het maïskolven BBQ recept >>

Sate marinade (varkenshaas sate - sate babi)

8. Saté marinade

Saté marinade ofwel saté babi (niet te verwarren met de pindasaus) is een heerlijke Indonesische marinade die fantastisch smaakt met varkenshaas. Dit zijn super smaakvolle en malse BBQ spiezen!
Bekijk het recept voor saté marinade >>

Biefstuk spiesjes BBQ met tuinkruiden

9. Biefstuk spiesjes

Een van mijn favoriete BBQ recepten: biefstuk spiesjes met een frisse kruidige marinade. Ik gebruik voor dit recept bieslook, peterselie en chili om ze op smaak te brengen. Zo simpel en zó lekker!
Bekijk het recept voor biefstuk spiesjes >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *