Gezonde recepten

Hier vind je al mijn gezonde recepten op een rijtje. Nu is gezond natuurlijk voor iedereen wat anders. Voor mij betekent het voedzame gerechten met lekker veel groenten zoals deze gado gado en niet teveel vetten en rond de 500 calorieën per portie.

Gezonder eten recepten

Gezonde diners betekenen absoluut niet dat het niet lekker hoeft te zijn. Integendeel, al mijn gezonde recepten zijn ook hartstikke lekker, anders komen ze niet op de blog! Denk bijvoorbeeld eens aan zelfgemaakte falafel, biefstuk uit de wok of wat dacht je van een makkelijke shakshuka? Wil je je standaard repertoire aan recepten een tikje gezonder en voedzamer maken? Vervang dan eens een ingrediënt voor een voedzamere optie, zoals volkoren, of voeg wat extra groenten of proteïne toe. Zo kunnen kleine verschillen al een hoop schelen en voel jij je lekker gezond en fit!

Makkelijk en lekker

Deze gezonde recepten zijn stuk voor stuk niet moeilijk om te maken. Maar juist allemaal lekker makkelijk! In dit lijstje met gezonde recepten vind je overigens nog meer lekkere gerechten op een rij.