Wraps met vis

Wraps met vis

Wraps met vis. Goed gevulde wraps met stukjes krokante vis in een paneerlaagje met sla, dungesneden rode kool, avocado en natuurlijk een heerlijk sausje voor erbij. Op basis van Japanse mayonaise en chilisaus. Bij deze wraps eet je nog net niet je vingers op, zo ontzettend lekker!

Wraps met vis is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij wraps. Wellicht denk je eerder aan wraps met kip, enchiladas met gehakt, fajita’s of wraps met krokante kip. Maar wraps met vis zijn me toch een partij lekker! Super makkelijk om te maken, snel klaar en geloof mij de ‘mmm’, ‘ohhh’, ‘wat lekker’ zul je gegarandeerd aan tafel horen.

Wraps met vis

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met het MSC keurmerk. Ik bepaal zelf met welke merken/ bedrijven ik samenwerk. Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met bedrijven en merken waar ik volledig achter sta. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

6 reacties op “Wraps met vis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept