Fajita’s met biefstuk. Ik kan er heel veel over zeggen en dat ga ik ook zeker nog wel doen, maar wat ik als eerste tegen je wil zeggen: MAAK DIT! Zo lekker, zo makkelijk en zo snel klaar. Ik krijg direct weer trek als ik de foto’s zie.
Dit is dus echt zo’n maaltijd waarbij je het gewoon bijna jammer vindt dat het op is… En dan overdrijf ik zeker niet. Waanzinnig lekkere, gemarineerde en malse biefstuk. Gebakken en gekruide reepjes paprika en rode ui. Dat serveer je op luchtige kleine wraps met avocado en naar smaak nog een lekkere sausje erbij. Easy peasy en zoooooo lekker!
Fajita’s met biefstuk
Fajita’s met kip ken je denk ik wel, hoewel ik mijn recept voor dat gerecht echt nog eens met je moet delen, wilde ik stiekem toch voorrang geven aan deze versie met biefstuk. Want hallo, biefstuk 😉 . En het is weer eens wat anders, je ziet namelijk in Nederland veel recepten voor fajita’s met kip, terwijl je dit ook heerlijk kunt maken met biefstuk. Bekend in Amerika als steak fajita’s of fajita de bistec op z’n Spaans. Klinkt beide net even lekkerder dan fajita’s met biefstuk, maar we hebben het over hetzelfde.
Ober app says:
ziet er erg lekker uit, nieuwsgierig naar de smaak
Petra says:
We verblijven momenteel in een knus appartement in Egmond aan zee en deze zet ik voor morgen op het menu, mmmmm leker genieten en volop nazomeren 🙂
Eef says:
Wat leuk! Geniet van jullie tijd in Egmond, als het goed is nog een paar lekkere zonnige dagen 😀 en natuurlijk eet smakelijk!
Lot says:
Oee die gaan op het menu! Heel benieuwd hoe je de peperroomsaus maakt?
Suzanne Mulder says:
Leuk recept vooral
Als bij de slager de biefstuk in de aanbieding is 😉. Nou zijn wij alleen geen paprika fans hier. Heb je ook een leuk alternatief voor de paprika misschien ?
Alvast bedankt. Suzanne.