Fajita met biefstuk recept

Fajita’s met biefstuk

Fajita’s met biefstuk. Ik kan er heel veel over zeggen en dat ga ik ook zeker nog wel doen, maar wat ik als eerste tegen je wil zeggen: MAAK DIT! Zo lekker, zo makkelijk en zo snel klaar. Ik krijg direct weer trek als ik de foto’s zie.

Dit is dus echt zo’n maaltijd waarbij je het gewoon bijna jammer vindt dat het op is… En dan overdrijf ik zeker niet. Waanzinnig lekkere, gemarineerde en malse biefstuk. Gebakken en gekruide reepjes paprika en rode ui. Dat serveer je op luchtige kleine wraps met avocado en naar smaak nog een lekkere sausje erbij. Easy peasy en zoooooo lekker!

Fajita’s met biefstuk

Fajita’s met kip ken je denk ik wel, hoewel ik mijn recept voor dat gerecht echt nog eens met je moet delen, wilde ik stiekem toch voorrang geven aan deze versie met biefstuk. Want hallo, biefstuk 😉 . En het is weer eens wat anders, je ziet namelijk in Nederland veel recepten voor fajita’s met kip, terwijl je dit ook heerlijk kunt maken met biefstuk. Bekend in Amerika als steak fajita’s of fajita de bistec op z’n Spaans. Klinkt beide net even lekkerder dan fajita’s met biefstuk, maar we hebben het over hetzelfde.

Fajita met biefstuk recept

Fajita met biefstuk Pinterest Collage

 

5 reacties op “Fajita’s met biefstuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept