Red velvet pancakes

14 x Valentijn recepten

14 x valentijn recepten. Valentijnsdag staat weer voor de deur! Ga jij op 14 februari je geliefde verrassen met iets lekkers uit de keuken? Dat is natuurlijk altijd een goed idee, maar op de dag van de liefde nét een beetje meer.

De dag van de liefde

Want of je nu een romanticus bent die zijn of haar geliefde het hele jaar door verrast met bloemen, etentjes en rozenblaadjes of dat je het commerciële onzin vindt, iedereen vindt het stiekem toch best leuk om op 14 februari verrast te worden met wat lekkers, of niet soms 😉 ?! Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag.

De lekkerste valentijn recepten

Maar waar maak je jouw lief nou echt blij mee? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom vind je in dit lijstje met valentijn recepten dan ook van alles. Van koekjes tot aan taart, ontbijtjes en desserts. Genoeg opties om 14 februari mee te vieren!

Recepten voor Valentijnsdag

Nu hoop ik wel dat jouw liefje van zoet houdt, want in dit lijstje vind je allemaal zoete recepten voor Valentijnsdag. Natuurlijk heerlijke recepten met chocolade, wie is er niet dol op?! Maar ook heel veel lekkers met aardbeien en red velvet, want dat past natuurlijk ook helemaal bij Valentijn. Wat ga jij maken?

14 x Valentijn recepten

Jamkoekjes

1. Jamkoekjes

Zijn ze niet schattig deze koekjes? Het zijn dubbele jamkoekjes en ze zijn toch een partij lekker! Twee zachte koekjes op elkaar met knapperige randjes en een licht zoete vulling van jam.
Bekijk het recept voor jamkoekjes >>

Chocoladetaart

2. Chocoladetaart

Als een chocoladetaart voor jouw Valentijn bakken niet romantisch is, dan weet ik het ook niet meer. Deze taart schreeuwt toch liefde?! Nou, ik kan je vertellen, zo smaakt hij ook 😉
Bekijk het recept voor chocoladetaart >>

Aardbei vlechtbroodjes

3. Vlechtbroodjes

Deze heerlijke zachte zoete vlechtbroodjes met een vulling van aardbei zijn een goed idee voor een ontbijt op Valentijnsdag. Verslavend lekker zijn ze!
Bekijk het recept voor vlechtbroodjes >>

Red velvet pancakes

4. Red velvet pancakes

Overheerlijke red velvet pancakes met bijpassende roomkaas topping. Een verrukkelijk geheel, makkelijk om te maken en ideaal voor Valentijn.
Bekijk het recept voor red velvet pancakes >>

Aardbeienslof

5. Aardbeien slof

Hier wil je toch direct je tanden inzetten? Althans ik wel! Deze klassieke aardbeienslof met amandelspijs, room en verse aardbeien is echt de allerlekkerste.
Bekijk het recept voor aardbeien slof >>

Red velvet cheesecake brownies

6. Red velvet brownie

Deze love brownies zien er niet alleen prachtig uit, ze smaken ook echt verrukkelijk lekker. Maak er een paar extra en “spread the love”.
Bekijk het recept voor red velvet brownie >>

Wentelteefrolletjes met aardbei en nutella

7. Nutella wentelteefjes

Tijdens Valentijn een ontbijtje op bed krijgen is natuurlijk een hele fijne verrassing. Deze wentelteefjes zijn net even anders dan omdat je er rolletjes van maakt welke je vult met Nutella en aardbei, heerlijk!
Bekijk het recept voor nutella wentelteefjes >>

Valentijn koekje

8. Valentijn koekjes

Een op en top valentijn-koekje, deze crinkle cookie red velvet. Makkelijk om te maken met de smaak van red velvet cake. I love dit koekje!
Bekijk het recept voor valentijn koekjes >>

Red velvet taart

9. Red velvet taart

Prachtig rode en smeuïge cake met een witte frosting van roomkaas, fluweelzacht van smaak en zo fan-tas-tisch lekker! Deze red velvet taart mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de valentijn recepten.
Bekijk hier het recept voor red velvet taart >>

Aardbeien tiramisu

10. Aardbeien tiramisu

Deze aardbeien tiramisu is heerlijk als dessert bij een valentijnsdiner. Net even wat anders dan de ‘gewone’ tiramisu en bovenal waanzinnig van smaak!
Bekijk het recept voor aardbeien tiramisu >>

Chocolade lava cake

11. Lava cake

Ook heerlijk als dessert tijdens Valentijnsdag: chocolade lava cake. Een smaakvol chocoladecakeje met een hart van gesmolten chocolade, hoef ik nog iets te zeggen verder?
Bekijk het recept voor lava cake >>

Pancakes met aardbeien

12. Pancakes met aardbei

Pancakes met aardbeien oftewel lekkere, luchtige pancakes met kleine stukjes aardbei door het beslag. Dit is zo’n lekker idee voor een valentijnsontbijtje, aanrader! 
Bekijk het recept voor pancakes met aardbei >>

Red velvet chocolate chip cookies

13. Red velvet koekjes

Ik ben echt een koekjesmonster! Heerlijk om te eten en ze zijn vaak ook zo leuk om te maken. Dat geldt ook absoluut voor deze lekkere red velvet chocolate chip koekjes.
Bekijk het recept voor red velvet koekjes >>

Aardbeien kwarktaart

14. Aardbeien kwarktaart

Als laatste in dit lijstje met valentijn recepten is de aardbeien kwarktaart. Mooi roze van kleur en daarom helemaal passend bij de dag van de liefde!
Bekijk het recept voor aardbeien kwarktaart >>

14 thoughts on “14 x Valentijn recepten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *