Zachte vlechtbroodjes met aardbeienjam

Vlechtbroodjes met aardbei

Zachte, luchtige vlechtbroodjes met een vulling van aardbeienjam. De smaak is zacht en zoet. Echt een verwenmomentje. Heerlijk voor een lekker ontbijtje of brunch op de zondag of voor een speciale feestdag.

Heerlijke vlechtbroodjes

Ken je de Zweedse lekkernij kanelbullar? Daar lijkt dit broodje op, maar dan met een vulling van aardbeienjam. Heerlijk in het voorjaar en extra leuk voor Moederdag wat voor de deur staat natuurlijk! Je kunt er voor kiezen om een lekkere aardbeienjam te kopen, dan is het extra makkelijk. Maar als je er helemaal een feestje van wil maken, kun je de aardbeienjam ook zelf maken.

Vlechtbroodjes met aardbei

Zo maak je vlechtbroodjes met aardbei

Alhoewel de naam doet vermoeden dat je voor deze aardbei vlechtbroodjes moet gaan vlechten, is dat niet het geval. Het vormen van deze gevulde broodjes is eigenlijk heel eenvoudig. Je moet even goed lezen en opletten wat je doet, maar geloof mij maar dat het echt een klusje van niks is. Sterker nog, het is vooral heel erg leuk om deze aardbei vlechtbroodjes te maken! En als je dan klaar bent… dan kan het feest pas echt beginnen. Want deze broodjes zijn absoluut verrukkelijk.

Aardbei vlechtbroodjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept