Ravioli ovenschotel met gehakt

9 x pasta recepten

9 x pasta recepten. Ik heb maar liefst 9 lekkere en écht makkelijke pasta recepten op een rij gezet voor je. Klassiekers zoals pasta bolognese en spaghetti carbonara, maar ook pasta pesto met varkenshaas, een ovenschotel met ravioli en meer lekkers.

Wij eten thuis regelmatig pasta, ik denk zelfs wel bijna wekelijks. Je kunt er immers volop mee variëren en mijn dochtertje Lotte is er dol op. Voorzien van lekker veel kaas, dat wel, want het is (net als haar moeder en ook haar vader) een echte kaaskop.

De beste pasta recepten

Daarom vond ik het de hoogste tijd om mijn favoriete én de beste pasta recepten van eefkooktzo.nl met je te delen! Met vlees, garnalen, vega en zelfs vegan. Je vindt het allemaal in dit lekkere lijstje. Op mijn blog vind je trouwens nog veel meer lekkere recepten zoals een pasta met mosselen of wat dacht je van spaghetti met gehaktballetjes en zo nog veel meer. Dus kijk gerust ook even in de categorie pasta & Italiaanse recepten.