Romige pasta met garnalen

Romige pasta met garnalen

Romige pasta met garnalen een lekkere en écht makkelijke maaltijd welke je binnen 20 minuten zo op tafel zet! Ideaal voor de drukke doordeweekse dagen en optimaal comfortfood door de romige saus, garnalen gebakken in knoflook en de heerlijke pasta!

Voor mijn gevoel is het alweer een behoorlijke tijd geleden dat er een lekker en makkelijk pasta gerecht online kwam. Dat klopte ook wel want de ‘laatste’ was in oktober vorig jaar en dat is best even geleden voor zo’n pasta liefhebster als dat ik dat ben 😉 . Dus ik dacht ik maak hem extra lekker, met garnalen en lekker romig: romige pasta met garnalen is het geworden en geloof mij, hier eet je nog net niet je vingers bij op….

Romige pasta met garnalen

Romige pasta met garnalen Pinterest Collage

58 reacties op “Romige pasta met garnalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept