10 x kerstdesserts

10 x kerstdesserts

10 x kerstdesserts. Op zoek naar een lekker toetje toe? Zoek niet verder! Ik heb 10 x kerstdesserts voor je op een rij gezet. Van heerlijke ijstaarten tot smeuïge cakejes waar de chocolade of caramel uitloopt. Yes, 10 x de lekkerste kerstdesserts op een rij voor je. Maak er een paar mooie dagen van deze kerst!

De recepten voor zelf ijs maken heb ik even achterwege gelaten in dit lijstje, maar ik heb wel toetjes met ijs erin, dus mocht je op zoek zijn naar het basisrecept voor bijvoorbeeld vanille ijs dan weet je dat je die ook op mijn blog kunt vinden 😉 Maar je kunt het ook kopen en verwerken in een lekker recept zoals een ijsbombe, aan jou de keuze!

Makkelijk kerstdessert

Want je hoeft niet alles zelf te maken, althans dat vind ik. Natuurlijk is dat lekker, maar het moet wel leuk blijven en dat doe je door sommige dingen lekker zelf te maken en sommige dingen te kopen. Ga dan natuurlijk wel voor echt lekker ijs, maar dat spreekt voor zich. Ik hou mijn toetjes graag makkelijk qua recept en het liefst een beetje imposant qua uiterlijk, het oog wil immers ook wat 😉 . Dus laat je niet afschrikken door de feestelijke taferelen op de foto #alsikhetkankanjijhetook!

10 x kerstdessert

lava cake

1. Lava cake

Chocolade lava cake: kleine moeite, groots effect! Verras je je tafelgenoten met dit heerlijke toetje na een lekker kerstdiner.
Bekijk het recept voor lava cake >>

eton mess

2. Eton mess

Het recept voor een eton mess toetje, maar dan de luxe kerst versie met frambozen, gehakte pistachenootjes en mascarpone. Lekker en écht makkelijk.
Bekijk het recept voor eton mess >>

italiaanse tiramisu

3. Italiaanse tiramisu

Italiaanse tiramisu, een heerlijk klassiek toetje met lange vingers, slagroom, mascarpone, rauw ei, likeur en koffie. Een waar feestje op tafel waarvan iedereen smult!
Bekijk het recept voor Italiaanse tiramisu >>

monchou toetje

4. MonChou toetje

MonChou toetje in een glaasje. Een lekkere bodem van bastognekoeken, een romige cheesecakelaag en daarop de kersenvlaaivulling, smikkelen!
Bekijk het recept voor MonChou toetje >>

Viennetta ijs

5. Zelf Viennetta maken

Een écht makkelijk recept voor zelfgemaakte Viennetta. Slechts 5 (!) ingrediënten, geen ijsmachine nodig en echt makkelijk om te maken, aanrader!
Bekijk het recept voor Viennetta ijs >>

Toetje met Speculoos

6. Toetje met Speculoos

Het makkelijke recept voor een heerlijke toetje met Speculoos in een glaasje. Met laagjes MonChou/slagroom, Speculoos-koekjes en Speculoos-pasta.
Bekijk het recept voor toetje met Speculoos >>

ijsbombe maken met cake

7. IJsbombe maken met cake

IJsbombe met cake en Maltesers. Klinken termen als makkelijk, groots effect, weinig werk en waanzinnig lekker, je goed in de oren? Klik dan op de foto of de naam van het recept
Bekijk het recept voor ijsbombe maken met cake >>

Apple Crumble (Appel Kruimel Toetje)

8. Appel kruimeltoetje

Een toetje wat eigenlijk het hele jaar rond kan en waar je iedereen blij mee maakt: apple crumble en dan natuurlijk warm uit de oven en met een feestelijk bolletje ijs voor erbij! Het is immers kerst 😉
Bekijk het recept voor apple crumble >>

Lava cake met caramel

9. Lava cake met caramel

Lava cake recept met caramel en fleur de sel. Makkelijk recept voor een heerlijk toetje waarmee je een spektakelstuk op tafel zet!
Bekijk het recept voor lava cake met caramel >>

chocolademousse

10. Chocolademousse

Chocolademousse is en blijft een goed idee. Superlekker, perfect om voor te bereiden en wie houdt er nou niet van chocolade? Ideaal als afsluiter van het kerstdiner. Ik heb zowel deze (vegan) variant op mijn blog staan als deze pure chocolademousse, beide erg lekker!
Bekijk het recept voor chocolademousse >>

2 thoughts on “10 x kerstdesserts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *