Macaroni met gehakt

9 x camping recepten

9 x camping recepten. Op vakantie naar de camping en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik heb wat hele lekkere en makkelijke recepten om te koken op de camping voor je verzameld. Dat wordt genieten!

Recepten voor op de camping

Camping koken moet niet te ingewikkeld zijn. Je gebruikt vaak één pan of de BBQ en wilt niet te veel ingrediënten nodig hebben of dat het lang duurt voor het klaar is. Komt dat even mooi uit dat ik genoeg camping recepten heb die erg geschikt zijn voor koken op de camping!

Makkelijk camping koken

Van heerlijke maaltijdsalades tot aan lekkere pastagerechten, wraps en lekkers van de BBQ, genoeg opties denk ik zo in dit lijstje om lekker te gaan koken op de camping. En ook wel handig: de meeste ingrediënten in deze recepten kun je in de populaire Europese vakantielanden wel vinden. Wat maak jij graag op de camping?

Met deze 9 camping recepten ga jij lekker aan de slag met koken op de camping!

9 x camping recepten

Macaroni met gehakt

1. Macaroni met gehakt

De klassieke macaroni met gehakt, een ideaal gerecht voor op de camping! Prima te bereiden als eenpansgerecht. Je kookt dan eerst de macaroni en vervolgens de saus en voegt alles weer samen.
Bekijk het recept voor macaroni met gehakt >>

Buddha bowl met Griekse kip, komkommer, salade, pita en tzatziki

2. Griekse bowl

Deze Griekse bowl met kip, komkommer, salade, pita en tzatziki is perfect voor op de camping! Snel gemaakt, weinig pannen nodig en vooral erg lekker.
Bekijk het recept voor Griekse bowl >>

Bami goreng

3. Bami

Nog zo’n heerlijk camping recept is deze lekkere, snelle bami goreng met veel groenten. Heerlijk met een gebakken eitje, kroepoek en meer!
Bekijk het recept voor bami >>

Pastasalade met pesto

4. Pasta pesto salade

De klassieke pastasalade met pesto mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Écht makkelijk om te maken en zo lekker. Heerlijk met een stokbroodje met kruidenboter erbij.
Bekijk het recept voor pasta pesto salade >>

Wraps met kip en groenten

5. Wraps met kip

Een makkelijke, snelle maaltijd van gevulde tortilla’s met lekkere gekruide kip, groenten en crème fraîche. Binnen een half uur aan tafel. Dit is een topper!
Bekijk het recept voor wraps met kip >>

Beste hamburger recept BBQ

6. Zelf hamburgers maken BBQ

Als je een BBQ op de camping hebt, dan zijn deze hamburgers een mega aanrader. Na lang testen durf ik namelijk wel te zeggen: dit is het lekkerste hamburger recept voor de BBQ!
Bekijk het recept voor zelf hamburgers maken BBQ >>

Nasi goreng

7. Nasi goreng

Nasi goreng oftewel gebakken rijst. Een waanzinnig makkelijke, snelle en zo fan-tas-tisch lekkere maaltijd. Binnen 20 minuten op tafel. Maak ‘m in de wok óf in de skottelbraai.
Bekijk het recept voor nasi goreng >>

Fritatta recept

8. Fritatta

Frittata met groenten, ei en kruiden. Super simpel en ideaal om restjes groenten mee op te maken. In plaats van in de oven kun je het gerecht laten garen in de pan of de BBQ!
Bekijk het recept voor fritatta >>

Pizzadeeg maken

9. Pizzadeeg maken

Zo lekker en gezellig om op de camping met elkaar pizza’s te maken van de BBQ. Met dit recept voor pizzadeeg en helemaal lekker met zelfgemaakte pizzasaus erbij.
Bekijk het recept voor pizzadeeg maken >>

2 thoughts on “9 x camping recepten

  • Silvia Sodaar-Jacobs says:

    Heerlijke Recepten, dat moet gezegd worden.
    Wat ik echt jammer vind is, dat de Camping Recepten aan het eind van de Vakantie komen. Gemiste kans.

    • Wat leuk om te lezen Silvia, dankjewel. De vakantie duurt nog wel even tot 3 september, we hebben hem juist geprobeerd een beetje middenin alle vakanties te doen. Maar sla hem gerust op voor volgend jaar mocht het einde van jouw vakantie in zicht zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *