Bitterballen maken

9 x Hollandse hapjes

9 x Hollandse hapjes. Ben jij op zoek naar inspiratie voor de lekkerste Hollandse hapjes? Dat komt goed uit. Ik heb namelijk een aantal van mijn favoriete Hollandse borrelhapjes op een rijtje gezet! Wat is jouw favoriet?

De lekkerste Hollandse hapjes

Niets is gezelliger dan een tafel vol hapjes tijdens de vrijdagmiddagborrel, een verjaardag of een feestdag. Of gewoon omdat je er zin in hebt, dat kan natuurlijk ook. In mijn lijstje met borrelhapjes vind je ook heel veel lekkere hapjes, maar in dit lijstje heb ik speciaal echte Hollandse hapjes verzameld.

Van kaassoufflĂ©s tot bitterballen en saucijzenbroodjes, allerlei Hollandse borrelhapjes komen aan bod. Extra leuk op een feestdag zoals Koningsdag! Of gewoon omdat ze mega lekker zijn 😉 .

Met deze 9 recepten voor Hollandse hapjes zet jij gegarandeerd de lekkerste hapjes op tafel!

9 x Hollandse hapjes

Zelf kaassoufflés maken

1. Kaassoufflé maken

Een heerlijke snack voor bij de borrel: kleine, zelfgemaakte kaassoufflés. Een krokant jasje, laagjes bladerdeeg en gesmolten kaas. Wist je dat ze ontzettend makkelijk zijn om zelf te maken?
Bekijk het recept voor kaassoufflé >>

Gevulde eieren met kerrie

2. Gevulde eieren kerrie

De klassieker op elk feestje! Dit retro hapje doet het goed, erg goed zelfs. Juist de laatste tijd lijken ze weer populairder te worden en zeg nou zelf, hoe lekker is zo’n romig gevuld eitje met kerrie. Heerlijk toch?!
Bekijk het recept voor gevulde eieren kerrie >>

Kaasstengels

3. Kaasstengels maken

Wie kent ze niet, van die lekkere knapperige stengels van bladerdeeg met kaas. Kaasstengels zijn dus echt super makkelijk Ă©n ook nog eens heel erg leuk om zelf te maken.
Bekijk het recept voor kaasstengels >>

Bitterballen maken

4. Bitterballen

Staat zelf bitterballen maken hoog op je lijstje om eens te doen? Snap ik! Het is zo’n leuk klusje en het resultaat
. heerlijk! Geloof me, als je ze eenmaal hebt geproefd dan wil je niets anders meer 😉.
Bekijk het recept voor bitterballen >>

Kip kerrie salade

5. Kip kerrie salade

Een populaire salade voor op toastjes bij de borrel die zo fan-tas-tisch lekker is als je hem zelf maakt. Dat is deze kip kerrie salade. Probeer dit recept eens, het is echt een aanrader!
Bekijk het recept voor kip kerrie salade >>

Wrap hapje met kipfilet, komkommer en heksenkaas

6. Wraps hapjes

Wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas. Zo makkelijk als het klinkt, zo makkelijk zijn deze hapjes om te maken. Perfect voor bij de borrel, voor tijdens een verjaardag of een andere gelegenheid.
Bekijk het recept voor wraps hapjes >>

Mini worstenbroodjes

7. Knakworst in bladerdeeg

Deze mini knakworstjes in bladerdeeg mochten niet ontbreken in dit lijstje met Hollandse borrelhapjes. Echt een lekker hapje is dit en zo leuk om te maken ook!
Bekijk het recept voor knakworst in bladerdeeg >>

Wrap met carpaccio

8. Carpaccio wraps

Van deze carpaccio wraps kun je heel goed kleine hapjes maken! Zo zijn ze ideaal als borrelhapje en vaak favoriet bij velen. Het is ook nog eens heel erg makkelijk om te maken, ideaal.
Bekijk het recept voor carpaccio wraps >>

Saucijzenbroodjes zelf maken

9. Saucijzenbroodjes maken

Saucijzenbroodjes, luchtig en knapperig bladerdeeg gevuld met smeuĂŻg en kruidig gehakt. Zo ontzettend lekker. Maak ze in het klein en je hebt een superleuk hapje: mini saucijzenbroodjes.
Bekijk het recept voor saucijzenbroodjes >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *