Volg mij:
Bij de borrel

Wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas

Wrap hapje met kipfilet, komkommer en heksenkaas

Wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas. Zo makkelijk als het klinkt, zo makkelijk zijn deze hapjes te maken. Lekker zijn ze zeker en perfect voor bij de borrel, als hapje voor tijdens een verjaardag of tijdens een andere gelegenheid.

Zelf maakte ik ze voor Oud & Nieuw. Op oudejaarsavond hadden we de hele familie uitgenodigd en nu klinkt dat misschien heftig maar mijn familie is niet zo heel erg groot dus het was een gezellig groepje lieve mensen. Aangezien ik bijna 9 maanden zwanger was, was het ideaal. Ik hoefde de deur niet uit en mijn familie is gewoon lekker normaal. Niet deftig opzitten en de hele avond alles verzorgen. Nee, gewoon lekker samen zijn. Kletsen, hapjes op tafel, degene die het leuk vinden nemen zelf ook wat mee en het ene drankje schenken wij in en het andere drankje mag je gerust zelf pakken. Voel je thuis en doe waar je je goed bij voelt.

Geen hapjes?

Nu had ik me, gezien die bijna 9 maanden zwanger, voorgenomen niets te maken. Gewoon wat lekkere dingetjes te kopen bij de slager, kaasboer, notenboer en de supermarkt en dat lekker op tafel te zetten. Oliebollen werden geregeld door mijn moeder en schoonmoeder en de champagne was al in huis. Toch kriebelde het…

Heksenkaas

Wraps met Heksenkaas

Dus besloot ik toch iets te maken en dat iets werd steeds meer waardoor ik onder andere uiteindelijk 3 verschillende hapjes maakte en mijn goed gekruide gehaktballetjes. Een van die hapjes was dit wrap hapje welke ik maakte met de Heksenkaas die ik onlangs in de Foodybox had gekregen. De Foodybox wordt naar verschillende (food)bloggers gestuurd zodat je kennis kunt maken met (nieuwe) producten. Nu was ik al bekend met Heksenkaas en vind het heerlijk maar ik had het nog niet eerder in een wrap gebruikt. Lekker joh! Deze hapjes gingen dan ook lekker snel op maar gelukkig had ik er wel genoeg gemaakt zodat iedereen ze kon proberen.

Ze waren zelfs zó lekker dat ik nu het recept met je deel. Dan kun jij ze ook maken en serveren bij de borrel, een verjaardag of gewoon omdat ze zó lekker zijn.


Het recept voor wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas:

Voorbereiding: 5 minuten | Bereiding: 10 minuten | Totale tijd: 15 minuten
Hoeveelheid: ca. 15 wrap hapjes

Wat heb je nodig voor wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas (ingrediënten):

  • 2 wraps
  • 125 gram kipfilet
  • 75 gram Heksenkaas
  • ½ komkommer

Hoe maak je wrap hapjes met kipfilet, komkommer en heksenkaas :

  1. Verwarm de wraps even kort in de koekenpan.
  2. Laat ze afkoelen en snijd ondertussen de komkommer in de lengte met een dunschiller in dunne lange plakken.
  3. Verdeel de Heksenkaas over de wraps, leg hierop de kipfilet en tot slot de komkommer.
  4. Rol de wraps dicht en snijd in stukjes van ca. 3-4 cm dik.
  5. Steek er eventueel een leuke satéprikker in en eet smakelijk!

Tip! Je kunt deze hapjes prima voorbereiden door ze alvast ‘s morgens te maken, de snijden en afgedekt te bewaren in de koelkast.


Wrap hapje met kipfilet, komkommer en heksenkaas

Laat het mij weten via Instagram of Facebook als je dit recept gemaakt hebt door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht. Dat vind ik namelijk echt super leuk!

Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Deel dit bericht
Vorig artikel Volgend artikel

Ook lekker...

Geen reacties

Laat een reactie achter