10 min.
3.92 van 12 stemmen

Carpaccio wrap

Lunchen doe je goed met deze heerlijke carpaccio wrap. Carpaccio was echt een van de eerste dingen die ik graag weer wilde eten nadat onze kleine dame was geboren. En dat heb ik gedaan, en goed ook, ik moest natuurlijk even 9 maanden geen carpaccio inhalen 😉 . Favoriet was (en is!) deze carpaccio wrap en daarom is het de hoogste tijd om dit makkelijke recept met je te delen.

Een wrap is net even anders dan een broodje voor de lunch. Maar evengoed ontzettend makkelijk om te maken. Zelfs als je op kantoor deze wrap zou willen maken dan kan dat. Pas wel op voor de jaloerse blikken van collega’s als ze jouw lunch zien 😉 .

Carpaccio wrap voor de lunch

Het recept is voor 1 wrap welke je door de midden kunt snijden zoals op de foto te zien is. Voor mij is dat voldoende als lunch. Doordat het recept voor 1 wrap is kun je eenvoudig het recept aanpassen naar de gewenste hoeveelheid wraps die je zou willen maken. Je kunt de wraps ’s morgens voorbereiden, maar het lekkerste zijn ze vers gemaakt. De olie van de pesto kan namelijk in de wrap kan trekken als je hem te lang wilt bewaren waardoor deze, als ook de sla, wat slap kan worden.

Tip, lekker voor bij de borrel: Rol de wrap dan op en snijd er plakjes van. Een leuke prikker erin en je hebt een heerlijk borrelhapje voor bij de… juist, borrel.

Carpaccio wrap, een heerlijke verrassende lunch. Wraps met (zelfgemaakte) groene pesto, carpaccio, Parmezaanse kaas en verse, knapperige rucola. Heerlijk!

Wrap met carpaccio

Carpaccio wrap

Carpaccio wrap, een heerlijke verrassende lunch. Wraps met pesto, carpaccio, Parmezaanse kaas en verse, knapperige rucola. Heerlijk!
3.92 van 12 stemmen
Voorbereiding5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd10 minuten

Ingrediënten

1 hele wrap
  • 1 wrap
  • 100 gram carpaccio
  • 10 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 1 á 2 eetlepels Parmezaanse kaas ((grof) geraspt)
  • 1 handje rucola

Zo maak je het (bereidingswijze)

  • Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking.
  • Rooster de pijnboompitten in een pannetje tot ze iets verkleuren.
  • Neem de wrap en smeer deze in met de groene pesto.
  • Beleg deze met de carpaccio en strooi hier de pijnboompitten, een handje rucola en de Parmezaanse kaas over.
  • Rol de wrap op en snijd deze door de midden. Eet smakelijk!
Voedingswaarde per portie
Calorieën: 296kcal | Koolhydraten: 17g | Eiwitten: 27g | Vetten: 12g | Verzadigd vet: 2g

Labels/ merken in dit artikel kunnen onderdeel zijn van een betaalde samenwerking. Sommige links op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Wrap met carpaccio

2 gedachten over “Carpaccio wrap”

3.92 van 12 stemmen (12 stemmen zonder reactie)

Plaats een reactie