Volg mij:
Lunch

Carpaccio wrap

Wrap met carpaccio

Lunchen doe je goed met deze heerlijke carpaccio wrap. Carpaccio was echt een van de eerste dingen die ik graag weer wilde eten nadat onze kleine dame was geboren. En dat heb ik gedaan, en goed ook, ik moest natuurlijk even 9 maanden geen carpaccio inhalen 😉 . Favoriet was (en is!) deze carpaccio wrap en daarom is het de hoogste tijd om dit makkelijke recept met je te delen.

Een wrap is net even anders dan een broodje voor de lunch. Maar evengoed ontzettend makkelijk om te maken. Zelfs als je op kantoor deze wrap zou willen maken dan kan dat. Pas wel op voor de jaloerse blikken van collega’s als ze jouw lunch zien 😉 .

Carpaccio wrap voor de lunch

Het recept is voor 1 wrap welke je door de midden kunt snijden zoals op de foto te zien is. Voor mij is dat voldoende als lunch. Doordat het recept voor 1 wrap is kun je eenvoudig het recept aanpassen naar de gewenste hoeveelheid wraps die je zou willen maken. Je kunt de wraps ‘s morgens voorbereiden, maar het lekkerste zijn ze vers gemaakt. De olie van de pesto kan namelijk in de wrap kan trekken als je hem te lang wilt bewaren waardoor deze, als ook de sla, wat slap kan worden.

Tip, lekker voor bij de borrel: Rol de wrap dan op en snijd er plakjes van. Een leuke prikker erin en je hebt een heerlijk borrelhapje voor bij de… juist, borrel.

Carpaccio wrap, een heerlijke verrassende lunch. Wraps met (zelfgemaakte) groene pesto, carpaccio, Parmezaanse kaas en verse, knapperige rucola. Heerlijk!


Het recept voor carpaccio wrap:

Voorbereiding: 5 minuten | Bereiding: 5 minuten | Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 1 hele wrap welke je doormidden snijdt, voldoende voor 1 persoom

Wat heb je nodig voor carpaccio wrap (ingrediënten):

  • 1 wrap
  • 100 gram carpaccio
  • 10 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 1 á 2 eetlepels Parmezaanse kaas (geraspt of in kleine plakjes)
  • handje rucola

Hoe maak je carpaccio wrap:

  1. Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Rooster de pijnboompitten in een pannetje tot ze iets verkleuren
  3. Neem de wrap en smeer deze in met de groene pesto
  4. Beleg deze met de carpaccio en strooi hier de pijnboompitten, een handje rucola en de Parmezaanse kaas over.
  5. Rol de wrap op en snijd deze door de midden. Eet smakelijk!

Wrap met carpaccio

Laat het mij weten via Instagram of Facebook als je dit recept gemaakt hebt door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht. Dat vind ik namelijk echt super leuk!

Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Deel dit bericht
Vorig artikel Volgend artikel

Ook lekker...

Geen reacties

Laat een reactie achter