Lekker en makkelijk weekmenu – week 47

Lekker en makkelijk weekmenu – week 47

Lekker en makkelijk weekmenu – week 47. Met een vleugje Sinterklaas want hij is weer in het land vanaf morgen. Dus ik heb wat lekkere, zoete, makkelijke sinterklaas baksels voor je meegenomen in het weekmenu. Verder natuurlijk ook genoeg lekkere, snelle en makkelijke maaltijden zoals kip kerrie, een heerlijke zuurkool ovenschotel, mosseltjes met een biertje, Turkse pizza met wraps en meer. Neem snel een kijkje in het weekmenu voor komende week. Kook ze!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Kip kerrie

kip kerrie

Kip kerrie is zo’n lekker gerecht om de week mee te beginnen. Heerlijke malse en mild gekruide kip, lekker met rijst en groente naar keuze. Binnen 30(!) minuten klaar.
Bekijk het recept voor kip kerrie >>

Dinsdag | Zuurkool ovenschotel met spekjes en appel

Zuurkool ovenschotel met spekjes en appel

Ovenschotels zijn ideaal voor drukke doordeweekse dagen. Je kunt ze immers prima voorbereiden zodat je de volgende dag een extra lekkere (want alle smaken zijn goed ingetrokken) en extra snelle maaltijd hebt.
Bekijk het recept voor zuurkool ovenschotel met spekjes en appel >>

Woensdag | Pepernoot recept

pepernoot recept

Hij is weer in het land! De eeuwige pepernoten vs kruidnoten discussie laat ik even achterwege, maar ik geef je wel het recept voor de lekkerste, zelfgemaakte pepernoten. Als je ze dan toch zelf maakt kun je direct ook chocoladepepernoten maken, om er helemaal een feestje van te maken.
Bekijk het recept voor pepernoot recept >>

Donderdag | Mosselen met bier

Mosselen met bier

Vis op het menu of eigenlijk “schaal- en schelpdieren” maar je weet wel wat ik bedoel ;-). Mosselen zijn makkelijk om te maken, snel klaar en ontzettend lekker. Ik maak ze graag met een biertje, probeer het eens!
Bekijk het recept voor mosselen met bier >>

Vrijdag | Turkse pizza met wraps

Turkse pizza met wraps

Op vrijdag doen we altijd lekker makkelijk met een knipoog naar fast food, maar natuurlijk wel zelfgemaakt! Deze keer gaan we voor Turkse pizza met wraps, easy peasy does it!
Bekijk het recept voor Turkse pizza met wraps >>

Zaterdag | Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Een lekker stoofpotje voor op de zaterdag. Veel werk heb je er niet aan, tijd heb je er wel voor nodig. Het stoofpotje moet immers kunnen stoven 😉 .
Bekijk het recept voor boeuf bourguignon >>

Zondag | Speculaasbrokken

Speculaasbrokken

Zondag is bakdag en dat doen we deze zondag in Sinterklaas stijl met zelfgemaakte speculaasbrokken. Spendeer 5 minuutjes extra en ga zelf koekkruiden maken, zo lekker!
Bekijk het recept voor speculaasbrokken >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *