weekmenu 40

Lekker en makkelijk weekmenu – week 40

Lekker en makkelijk weekmenu – week 40, deze week gaan we voor een heerlijke ovenschotel met bloemkool, kip kerrie zonder pakje of zakje en toch binnen 30 minuten op tafel en nog veel meer lekkers. Pak een pen en papier en maak je boodschappenlijstje voor komende week compleet. Fijn weekend alvast!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Bloemkool ovenschotel

Bloemkool ovenschotel

We beginnen deze week met een lekkere ovenschotel. Deze makkelijke ovenschotel maak je met bloemkool, gehakt, aardappel en natuurlijk kaas. Want zeg nou zelf, wat is een ovenschotel zonder kaas 😉 .
Bekijk het recept voor bloemkool ovenschotel >>

Dinsdag | Kip kerrie

kip kerrie

Geen pakje, geen zakje en toch binnen 30 minuten aan tafel? Dat kan! Dat kan makkelijk én natuurlijk ook nog eens heel lekker met dit recept voor kip kerrie. Probeer hem.
Bekijk het recept voor kip kerrie >>

Woensdag | Falafel

falafel

Deze woensdag gaan we voor vega met zelfgemaakte falafel. Ontzettend lekker en hiermee maak je zelfs een echte carnivoor blij. Maak er wat platbrood bij, zelfgemaakte knoflooksaus en een frisse salade, zo zet je een koningsmaaltijd op tafel.
Bekijk het recept voor falafel >>

Donderdag | Romige risotto

romige risotto

Comfort food ten top! Ik kan er echt naar uitkijken als dit gerecht weer op het menu staat. Romige risotto, knoflook, champignons en heel veel Parmezaanse kaas – zalig!
Bekijk het recept voor romige risotto >>

Vrijdag | Krokante kippenvleugeltjes

kippenvleugeltjes

Vrijdag! Bijna weekend en dat betekent een lekkere, makkelijke maaltijd op het menu met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor krokante kippenvleugeltjes uit de oven. Lekker met ovenfrietjes, zelfgemaakte satésaus en een salade bijvoorbeeld.
Bekijk het recept voor krokante kippenvleugeltjes uit de oven >>

Zaterdag | Beenham honing mosterd uit de oven

Beenham honing mosterd uit de oven

Favoriet, als ik deze op het menu zet maak ik mijn vriend heel erg blij. Hij is hier dol op! Langzaam gegaarde beenham uit de oven met honing mosterd. Heerlijk (en stiekem ook heel makkelijk om te maken).
Bekijk het recept voor beenham honing mosterd uit de oven >>

Zondag | Frambozen macarons

Frambozen macarons

Op zondag is het bakdag. Dus zorg ervoor dat deze frambozen macarons deze zondag in jouw oven staan. Doen hoor, ze zijn heerlijk en ik leg je precies it hoe je ze stap-voor-stap ook zelf kunt maken.
Bekijk het recept voor frambozen macarons >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *