Lekker en makkelijk weekmenu – week 52 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week geven we onder andere lekkere tips voor de kerstdagen, een hartverwarmende ovenschotel en mijn recept voor oliebollen. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag 1e Kerstdag – Beef wellington

Beef wellington

Beef wellington

6 personen
1 uur 25 minuten
4.57 van 66 stemmen
Beef wellington, de Britse klassieker die je echt een keertje moet uitproberen. Een uitdagend gerecht, maar zo waanzinnig lekker. Op zoek naar een vega variant? Probeer dan de beet wellington!
Direct naar het recept >>

Dinsdag 2e Kerstdag – Gourmetten wat heb je nodig

Gourmetten, handige tips

GOURMETTEN WAT HEB JE NODIG

Gourmetten is met kerst natuurlijk altijd leuk! Ik ga je vertellen wat je nodig hebt aan ingrediënten voor liefhebbers van vlees, vis en vega(n) gerechtjes. Tips voor lekkere groenten voor op de gourmet of voor erbij, zalige marinades voor vlees, vis en groenten en fijne sausjes. En nog veel meer…

Woensdag – Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep

6 kommen
45 minuten
4.23 van 258 stemmen
Het makkelijke recept voor een overheerlijke Chinese tomatensoep! Makkelijk om te maken, binnen 45 minuten klaar en waanzinnig lekker. Ideaal op de woensdag na kerst.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Macaroni

Macaroni met gehakt

Macaroni met gehakt

4 personen
20 minuten
4.38 van 37 stemmen
Een klassieker: macaroni met gehakt. Een heerlijke pasta met lekker veel verschillende groenten en gehakt. Ouderwetse macaroni, echt comfortfood op de donderdag!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Broccoli ovenschotel

Broccoli ovenschotel

Broccoli ovenschotel

4 personen
1 uur
4.57 van 48 stemmen
Broccoli ovenschotel, een heerlijk gerecht uit de oven met gehakt, aardappelschijfjes, broccoli, extra veel kaas en natuurlijk heel veel smaak. Zo begin je het weekend goed!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Glühwein

glühwein zelf maken

Glühwein

8 glazen*
45 minuten
4.34 van 107 stemmen
Wat is er nou lekkerder op een koude winterse dag dan een glaasje glühwein? Rond de feestdagen ben ik er dol op. Ik vertel je hoe ik mijn versie maak!
Direct naar het recept >>

Zondag Oudjaarsdag – Oliebollen

Oliebollen bassisrecept

Oliebollen recept

15 oliebollen*
1 uur 25 minuten
4.22 van 51 stemmen
Mijn makkelijke recept voor de lekkerste oliebollen. Hét klassieke naturel oliebollen recept inclusief tips zodat ze niet meer kunnen mislukken. Meer recepten voor de jaarwisseling vind je hier: oud en nieuw!
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *