Lekker en makkelijk weekmenu – week 51

Lekker en makkelijk weekmenu – week 51

Lekker en makkelijk weekmenu – week 51, de week voor kerst alweer! Mocht je op zoek zijn naar inspiratie bekijk dan zeker al mijn kerst recepten en houd Eef kookt zo goed in de gaten, want er komt elke dag een nieuw recept online tot het einde van het jaar 😀 . Voor komende week heb ik weer een lekker, makkelijk weekmenu voor je samengesteld. Met o.a. gebakken gnocchi (dat is zo lekker!), een fijne ovenschotel, goed gevulde quiche en nog veel meer lekkers. Neem snel een kijkje! Fijn weekend alvast.

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Gebakken gnocchi met pesto en kip

Gebakken gnocchi met pesto en kip

Deze week beginnen we met gebakken gnocchi, heb je dat wel eens gegeten? Super lekker! Luchtige, zachte gnocchi en dat gecombineerd met pesto en kip – een goed begin van de week.
Bekijk het recept voor gebakken gnocchi met pesto en kip >>

Dinsdag | Langedijker koolschotel

Langedijker Koolschotel

Langedijk is een klein dorpje in West-Friesland waar zuurkool vandaan komt en dus ook veel kool verbouwd wordt. Dit heerlijke recept komt uit mijn geboorteplaats en is een echte aanrader!
Bekijk het recept voor Langedijker koolschotel >>

Woensdag | Quiche met feta, spinazie en tomaat

Quiche met feta, spinazie en tomaat

Een quiche met feta, spinazie en tomaat. Alleen maar lekkere dingen in deze quiche en een beetje liefde – genieten!
Bekijk het recept voor quiche met feta, spinazie en tomaat >>

Donderdag | Tagliata (biefstuk salade)

Tagliata (biefstuk salade)

Tagliata, hier maak ik vriendlief echt zo blij mee! Een van zijn favorieten. Een lekkere biefstuk salade eventueel met een (stok)broodje voor ernaast.
Bekijk het recept voor tagliata (biefstuk salade) >>

Vrijdag | Wraps kip honing mosterd

Wraps kip honing mosterd

Dit nieuwe recept is er eentje die prima op de vrijdag kan. Lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood want deze wraps met kip en honing mosterd saus zijn geïnspireerd op het wegrestaurant met die grote gouden ‘M’…
Bekijk het recept voor wraps kip honing mosterd >>

Zaterdag | Beenham uit de oven

Beenham uit de oven

Deze zaterdag gaan we voor uitgebreid en maken we een beenham uit de oven. Zo lekker, zo makkelijk om te maken en ook echt een tip voor de feestdagen!
Bekijk het recept voor beenham uit de oven >>

Zondag | Gingerbread koekjes (gingerbread men)

Gingerbread koekjes (gingerbread men)

Koekjes! Gingerbread men, zijn ze niet super schattig?! Maak ze en je komt helemaal in de kerststemming 🙂
Bekijk het recept voor Gingerbread koekjes (gingerbread men) >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *