Lekker en makkelijk weekmenu – week 46

Lekker en makkelijk weekmenu – week 46

Lekker en makkelijk weekmenu – week 46. We beginnen deze week met een echte favoriet van jullie, kip tandoori. Daarnaast gaan we voor een lekkere frisse caesar salade met gegrilde kip, ouderwets draadjesvlees als onderdeel van een avondje AGV en nog veel meer lekkers. Bekijk snel het weekmenu voor deze week. Eet smakelijk!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Kip tandoori

kip tandoori

We beginnen deze week met een echte favoriet van jullie. Dagelijks een goed bezocht recept en ik snap jullie he-le-maal. Dit recept voor kip tandoori is zo fantastisch lekker 🙂 !
Bekijk het recept voor kip tandoori >>

Dinsdag | Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne, hier eet ik dus stiekem altijd een beetje (te)veel van. Omdat het zo lekker is! Het is een ideale maaltijd ook om voor te bereiden trouwens. Even opwarmen, rijst, nacho’s en of tortilla’s erbij en je hebt zo een heerlijke maaltijd.
Bekijk het recept voor chili con carne >>

Woensdag | Ouderwets draadjesvlees

draadjesvlees

Hopelijk heb je deze woensdag iets meer tijd want ik heb draadjesvlees op het menu gezet. Natuurlijk kun je dit ook prima voorbereiden en dan toch op de woensdag eten als je iets minder tijd hebt 😉 . Lekker als onderdeel van een avondje AGV, Aardappel, Groente en Vlees.
Bekijk het recept voor draadjesvlees >>

Donderdag | Caesar salade met gegrilde kip

Caesar salade met gegrilde kip

Een AGV maaltijd kan soms wat zwaar zijn (zeker met ouderwetse draadjesvlees waar je vast niet vanaf kunt blijven 😉 ) dus daarom vandaag een lekker fris en licht gerecht in de vorm van een caesar salade met gegrilde kip, smullen!
Bekijk het recept voor caesar salade met gegrilde kip >>

Vrijdag | Gehaktballetjes

gehaktballetjes

Op vrijdag doen we het altijd een beetje makkelijk. Zelfgemaakt, maar met een knipoog naar een snack maaltijd. Vandaag gaan we voor zelfgemaakte gehaktballetjes met satesaus, frietjes en een frisse salade.
Bekijk het recept voor gehaktballetjes >>

Zaterdag | Champignonsoep met kastanjechampignons

Champignonsoep met kastanjechampignons

Soepje? Dit weekend ga ik voor een champignonsoep met kastanjechampignons. Lekker herfstig!
Bekijk het recept voor champignonsoep met kastanjechampignons >>

Zondag | Ontbijtkoek

ontbijtkoek

We sluiten deze week af met een heerlijk baksel waar je de hele week plezier van gaat hebben namelijk zelfgemaakte ontbijtkoek met zonder suiker 😉
Bekijk het recept voor ontbijtkoek >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *