lekker en makkelijk weekmenu 45

Lekker en makkelijk weekmenu – week 45 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 45. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere Koreaanse wraps, een makkelijke groentesoep en waanzinnige s’ mores bars. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Tortilla

Spaanse tortilla met aardappel

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we deze heerlijke Spaanse tortilla met aardappel op tafel. Een simpele, vegetarische maaltijd waar het hele gezin van geniet!
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor tortilla >> >>

Dinsdag | Traybake kip en broccoli

Traybake met broccoli

Traybake kip, broccoli en aardappel, alles op één bakplaat uit de oven. Snel, makkelijk en super lekker! De traybake bestaat uit heerlijk malse kippenbouten, gebakken aardappelpartjes en gegrilde broccoli met een simpele, maar hele lekkere kruiding.
Bereidingstijd | 1 uur 5 minuten
Bekijk het recept voor traybake kip en broccoli >>

Woensdag | Koreaanse wraps

Koreaanse wraps met biefstuk

Snel? Lekker? Écht makkelijk? Check, check, check! Aan alle eisen voldoet dit heerlijke recept en er zitten ook nog eens lekker veel groenten in. Op woensdag tover je al binnen 20 minuten deze heerlijke Koreaanse wraps met biefstuk op tafel.
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Koreaanse wraps >>

Donderdag | Witlof ovenschotel

Witlof ovenschotel

Een AVG scoort bij mij thuis altijd goed en deze variatie met een ovenschotel is een leuke verrassing op tafel. Op drukke dagen kun je deze witlof ovenschotel prima voorbereiden (zelfs een dag van tevoren) en dan hoeft ‘ie alleen nog even in de oven gebakken te worden, handig!
Bereidingstijd | 1 uur
Bekijk het recept voor witlof ovenschotel >>

Vrijdag | Knoflookbrood

Knoflookbrood

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood en deze vrijdag gaan we voor knoflookbrood, lekker! De knoflook is niet te overheersend. Dat komt doordat je de knoflook eerst poft in de oven, waardoor het een stuk milder én bijna romig wordt van textuur. 
Bereidingstijd | 40 minuten
Bekijk het recept voor knoflookbrood >>

Zaterdag | Makkelijke groentesoep

Groentesoep: snel en goed gevuld

Dit goedgevulde en super makkelijk te maken groentesoepje is zowel lekker als gezond én enigszins snel klaar. Echt perfect voor het weekend!
Bereidingstijd | 55 minuten
Bekijk het recept voor makkelijke groentesoep >>

Zondag | S’ mores bars

Koekrepen met chocolade en marsmallow

En zoals altijd sluiten we ook dit weekmenu weer op zondag af met iets heerlijk zoets. Deze week. zijn dat S’mores bars! Dit is een Amerikaanse traktatie van dikke koekrepen met marshmallows en chocolade. Echt een feestje om te maken én om te eten.
Bereidingstijd | 45 minuten
Bekijk het recept voor s’ mores bars >>

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 45 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *