lekker en makkelijk weekmenu week 4 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 4 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 4. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere hete bliksem ovenschotel, Italiaanse tomatensoep, kwarkbollen en nog veel meer lekkers. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op ons blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Plaattaart gegrilde groenten

Plaattaart met gegrilde groenten

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we een heerlijke plaattaart met gegrilde groenten op tafel. Hij is ook nog eens volledig plantaardig, makkelijk om te maken, gezond, snel klaar en super lekker!
Bereidingstijd | 40 minuten
Bekijk het recept voor plaattaart gegrilde groenten >>

Dinsdag | Enchiladas

Enchiladas met gehakt

Deze dinsdag eten we lekker enchiladas! Wraps gevuld met gehakt en groenten, een lekkere tomatensaus en gesmolten kaas. Dat klinkt toch als een feestje? Deze enchiladas zijn dan ook echt op en top comfortfood.
Bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor enchiladas >>

Woensdag | Pasta met zalm

Pasta met zalm

Ook deze woensdag hebben we weer een makkelijk en snel recept voor je. Namelijk deze heerlijke pasta met zalm! Super simpel om te maken, snel klaar en zo ontzettend lekker! Met verse zalm, goede pasta en verse groenten.
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor pasta met zalm >>

Donderdag | Hete bliksem ovenschotel

Ouderwetse Hete bliksem ovenschotel

Donderdag gaan we smullen van een hete bliksem ovenschotel. Dit is een oud-Hollands gerecht en bestaat uit aardappelen, appels en uien. Je kunt er spekjes aan toevoegen, gehakt of natuurlijk gewoon allebei 😉 . Deze hete bliksem ovenschotel is een ideaal gerecht voordrukke doordeweekse dagen.
Bereidingstijd | 1 uur
Bekijk het recept voor hete bliksem ovenschotel >>

Vrijdag | Nachos uit de oven met kaas en chilisaus

Pulled chicken nachos met chilisaus

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor nachos uit de oven met kaas en chilisaus. Een makkelijk recept voor de lekkerste pulled chicken nacho’s met chilisaus. Kortom: een goedgevulde ovenschaal met heel veel lekkers. Echt een aanrader!
Bereidingstijd | 45 minuten
Bekijk het recept voor nachos uit de oven met kaas en chilisaus >>

Zaterdag | Italiaanse tomatensoep

Italiaanse tomatensoep

Soepjes in het weekend: wij zijn er zo dol op! Deze zaterdag maken we een heerlijke Italiaanse tomatensoep. Echt zo’n soep waarvan je maar door blijft eten, zo lekker. Een kruidige en romige soep met de volle smaak van tomaten. Gewoon een fantastische (vegetarische) Italiaanse tomatensoep.
Bereidingstijd | 55 minuten
Bekijk het recept voor Italiaanse tomatensoep >>

Zondag | Kwarkbollen

Kwarkbol

Zoals altijd sluiten we ook dit weekmenu weer af met een heerlijk zoet baksel en deze zondag zijn dat kwarkbollen. Een heerlijke, luchtige en zoete bol van zacht cake-achtig brood en een vulling van rozijnen. Vers en warm is dit het allerlekkerst! Heerlijk bij een kopje koffie, high tea, uitgebreid ontbijt of brunch in het weekend. Geniet ervan!
Bereidingstijd | 40 minuten
Bekijk het recept voor kwarkbollen >>

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 4 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *