Lekker en makkelijk weekmenu – week 39 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 39 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 39. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere een heerlijke Caesar maaltijdsalade, groene shakshuka en yummy pompoenwafels. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Groene shakshuka

Groene shakshuka

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we deze heerlijke groene shakshuka op tafel. Dit heerlijke vega gerecht is perfect als uitgebreide lunch of snelle maaltijd. Je hebt direct een lading groenten en vitamientjes binnen, heerlijk!
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor groene shakshuka >>

Dinsdag | Caesar maaltijdsalade

Caeser Maaltijdsalade 640 x 540

Op dinsdag zetten we deze heerlijk Caesar maaltijdsalade op tafel. Een Caesar salade kan eigenlijk altijd. Je hebt weinig tijd nodig om ‘m klaar te maken. Daardoor is het een prima maaltijdsalade voor als je niet zoveel tijd hebt om te koken of simpelweg niet zo veel zin.
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Caesar maaltijdsalade >>

Woensdag | Griekse gehaktballetjes

Gehaktballetjes met feta

Griekse gehaktballetjes met kipgehakt en feta. Dit recept maken we op woensdag! Super lekker gekruid en makkelijk om te maken. Lekker met rijst, salade en tzatziki.
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor Griekse gehaktballetjes >>

Donderdag | Quiche broccoli zalm

Quiche met broccoli en zalm

Op donderdag gaan we aan de slag met dit makkelijke recept voor een heerlijke quiche met zalm, broccoli en een bodem van knapperig filodeeg. Hopelijk hou je nog een puntje over om de volgende dag mee te lunchen, want hij is koud ook érg lekker!
Bereidingstijd | 1 uur
Bekijk het recept voor quiche broccoli zalm >>

Vrijdag | Honing mosterd wrap

Wraps kip honing mosterd

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor heerlijke wraps met krokante kip en een sausje van honing mosterd, lekker! Vegatip: in plaats van kipfilet, kun je dit gerecht ook bereiden met vegetarische kipstukjes uit het vega-schap van je supermarkt.
Bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor honing mosterd wrap >>

Zaterdag | Pompoensoep

Klassieke pompoensoep

Het is weer pompoenseizoen! Deze zaterdag maken we een klassieke pompoensoep. Een heerlijk recept voor een herfstige pompoensoep. Simpel, maar zó ontzettend lekker.
Bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor pompoensoep >>

Zondag | Pompoenwafels

Pompoenwafels

Ook dit weekmenu sluiten we weer af met iets heerlijk zoets, namelijk: pompoenwafels. Ik ben niet zo’n ster in ontbijten doordeweeks. Dus voor deze pompoenwafels neem ik graag plaats aan de ontbijttafel in het weekend (of als het even kan doordeweeks ook graag?). Dat is namelijk gewoon een feestontbijt!
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor pompoenwafels >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *