weekmenu 39

Lekker en makkelijk weekmenu – week 39

Lekker en makkelijk weekmenu – week 39, we beginnen deze week met een lekker en budgetproof gerecht namelijk een preischotel, maar ook een avondje AGV, simpele burritos en pasta staan op het menu deze week. Samen met nog meer lekkere recepten zodat jij deze week weer 7 heerlijke recepten hebt om op tafel te zetten. Wat is jouw favoriet deze week?

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Snelle preischotel

Snelle preischotel

We beginnen de week met een lekkere budgetproof ovenschotel namelijk een snelle preischotel met kerrie. Ontzettend makkelijk om te maken en ook nog eens super lekker!
Bekijk het recept voor snelle preischotel >>

Dinsdag | Witlofsalade

witlofsalade

Vandaag een avondje AGV, oftewel aardappel, groente en vlees. Ga bijvoorbeeld voor deze witlofsalade, gekookte of gebakken aardappels met zelfgemaakte appelmoes en een lekker stukje gebakken kip bijvoorbeeld. Eet u smakelijk!
Bekijk het recept voor witlofsalade >>

Woensdag | Burritos

burritos met gehakt

Simpele burritos met gehakt, echt mijn go-to recept als ik trek heb in burritos. Geen moeilijk gedoe, gewoon écht lekkere burritos. Mocht je iets meer tijd hebben maak dan eens zelf wraps, dat maakt dit gerecht nóg lekkerder.
Bekijk het recept voor simpele burritos met gehakt >>

Donderdag | Pasta met spinazie, room en bacon

Pasta met spinazie, room en bacon

Pasta met spinazie, room en bacon, daar kan niets verkeerd aan zijn. Zeker niet omdat je dit heerlijke recept al binnen 30 minuten op tafel zet. Aanrader!
Bekijk het recept voor pasta met spinazie, room en bacon >>

Vrijdag | Kipsalon

Kipsalon

Vrijdag! Bijna weekend en zoals altijd koken we op vrijdag lekker makkelijk met een knipoog naar fast food. Vandaag gaan we voor de kipsalon! Lekker met zelfgemaakte knoflooksaus.
Bekijk het recept voor kipsalon >>

Zaterdag | Kippensoep

kippensoep

Wat is er nou fijner dan in een het weekend een flinke pan soep maken? Ga eens voor kippensoep, zelfgemaakt het allerlekkerst!
Bekijk het recept voor kippensoep >>

Zondag | Pancakes met havermout

pancakes met havermout

Deze week sluiten we af met een heerlijk ontbijtje namelijk pancakes met havermout en banaan. Makkelijk om te maken, snel klaar, gezond en o zo lekker!
Bekijk het recept voor pancakes met havermout >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *