lekker en makkelijk weekmenu week 3 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 3 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 3. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere champignonsoep, kipshoarma schotel, bananenbrood en nog veel meer lekkers. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op onze blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Quiche champignons

Quiche met champignons

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we een heerlijke quiche champignons op tafel. Deze quiche met gekarameliseerde ui en champignons kun je als hoofdgerecht eten. Zelf serveren wij er graag een lekkere salade bij.
Bereidingstijd | 1 uur 40 minuten
Bekijk het recept voor quiche champignons >>

Dinsdag | Macaroni ovenschotel

Macaroni ovenschotel met gehakt en kaas

Deze dinsdag hebben we een lekkere macaroni ovenschotel voor je, met gehakt en kaas. Simpel, lekker, makkelijk, goed voor te bereiden en een echte allemansvriend! Door de pasta in de oven af te bakken, trekken de smaken goed in en krijg je door de geraspte kaas ook nog eens een lekker krokant laagje.
Bereidingstijd | 40 minuten
Bekijk het recept voor macaroni ovenschotel >>

Woensdag | Traybake

Traybake met aardappel

Deze woensdag hebben we een makkelijk recept voor je. Namelijk een heerlijke en gezonde traybake met aardappel, groenten en kip. Met een vleugje van de Griekse keuken en lekker veel groenten.
Bereidingstijd | 1 uur 15 minuten
Bekijk het traybake recept >>

Donderdag | Hutspot

Hutspot

Donderdag gaan we smullen van klassieke hutspot. Dit recept hoort stiekem wel in iedere Hollandse keuken thuis. Lekker met rookworst, maar ook enorm lekker met (kleine) gehaktballen of vega vleesvervangers natuurlijk! Dit is hét lekkerste en makkelijkste recept voor zelfgemaakte hutspot.
Bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor hutspot >>

Vrijdag | Kipshoarma schotel

Kip shoarma met zoete aardappel

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor een kipshoarma schotel met zoete aardappel. Een heerlijke shoarma schotel met zoete aardappelfrietjes, groenten, gesmolten kaas en lekkere zelfgemaakte knoflooksaus. Binnen een half uurtje op tafel en zo ontzettend lekker!
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor kipshoarma schotel >>

Zaterdag | Champignonsoep

Champignonsoep

Soepjes in het weekend: wij zijn er zo dol op! Deze zaterdag maken we een heerlijke champignonsoep. Van zichzelf natuurlijk vegetarisch, maar ook heel makkelijk volledig plantaardig en dus vegan te maken en minstens net zo lekker! 
Bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor champignonsoep >>

Zondag | Bananenbrood

Bananenbrood met chocolade

Zoals altijd sluiten we ook dit weekmenu weer af met een heerlijk zoet baksel. En deze zondag is dat bananenbrood. Met dit healthy recept zet je in een handomdraai een heerlijk, suikervrij bananenbrood op tafel. Geniet ervan!
Bereidingstijd | 1 uur 5 minuten
Bekijk het recept voor bananenbrood >>

3 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 3 2023

  • Charles Wouters zegt:

    Graag vermelding van het aantal koolhydraten in het recept
    Ik ben diabeet (en niet de enige in Nederland) en moet daar op letten
    Wel vegan en andere “gezonde” recepten doen maar geen rekening houden met kha beperkte maaltijden vind ik een beetje jammer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *