Lekker en makkelijk weekmenu – week 14

Lekker en makkelijk weekmenu – week 14

Lekker en makkelijk weekmenu – week 14. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin met onder andere een heerlijke traybake met aardappel, verschillende groenten, kip gerechten, maar ook Aziatische gehaktballetjes voor op de vrijdag en poffertjes als een lekker zondags ontbijtje met het hele gezin. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | 9 x ei recepten

9 x ei recepten

Maandag is het tweede paasdag en gaan we natuurlijk gezellig paasontbijten of -brunchen. Je weet wat ze zeggen: een ei hoort erbij, dus speciaal voor vandaag een lijstje met 9 x ei recepten. Allemaal lekkers met ei in de hoofdrol. Fijne Pasen!
Bekijk 9 x ei recepten >>

Dinsdag | Pasta met zongedroogde tomaat en kip

Pasta met zongedroogde tomaat en kip

Op dinsdag gaan we voor een lekker en makkelijk recept met pasta, kip en zongedroogde tomaatjes. Voor het allerlekkerste resultaat kun je zelf zongedroogde tomaten maken, dat is helemaal niet moeilijk, maar wel superlekker!
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Pasta met zongedroogde tomaat en kip >>

Woensdag | Pita met Griekse kip

Pita met Griekse kip

We reizen op woensdag af naar culinair Griekenland met deze heerlijke gevulde pita met Griekse kip. Ben je sowieso dol op gevulde pitabroodjes? Bekijk dan deze recepten met pitabroodjes eens.
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Pita met Griekse kip >>

Donderdag | Traybake met aardappel

Traybake met aardappel

Ik ben dol op recepten met aardappel en al helemaal op deze traybake met aardappel. Het is een heerlijke combi met al die lekkere groenten, gemarineerde kip en feta. Op de blog staan trouwens nog veel meer lekkere recepten met piepers. Neem maar eens een kijkje bij de aardappel recepten.
???? bereidingstijd | 1 uur 15 minuten
Bekijk het recept voor Traybake met aardappel >>

Vrijdag | Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus

Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus, lekker!
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus >>

Zaterdag | Courgettesoep

Courgettesoep

Oh wat hou ik van deze romige courgettesoep! Zo ontzettend makkelijk om te maken en tegelijkertijd heel smaakvol. Beter wordt het niet. Ideaal voor op de zaterdag!
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Courgettesoep >>

Zondag | Poffertjes

Poffertjes

Op zondag gaan we eens lekker poffertjes bakken. Hoe gezellig met het hele gezin aan de poffertjes als ontbijt? En die zijn zelfgemaakt toch echt het allerlekkerst. Nu al zin in!
???? bereidingstijd | 40 minuten
Bekijk het recept voor Poffertjes >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *