weekmenu 25

Lekker, makkelijk en gezond weekmenu – week 25

Dit weekmenu is er weer eentje waarvan ik persoonlijk erg blij word! We beginnen de week met het witte goud omdat we daar nog even van kunnen genieten, koken twee bekende wereldgerechten maar dan natuurlijk zonder pakje of zakje en tot slot genieten we van een ijskoude ijskoffie! Fijn weekend en eet smakelijk komende week 🙂 .

Elke vrijdag om 06.30 uur kun je op mijn blog terecht voor een lekker, makkelijk en meestal gezond weekmenu. Meestal gezond omdat je op zondag vaak een lekker baksel of uitgebreid ontbijt kunt vinden. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept. Met welke recepten ga jij aan de slag komende week?

Maandag | Asperges met snelle hollandaisesaus, ham en ei

Asperges met hollandaisesaus, ham en ei

Nog heel even kunnen we genieten van het witte goud en daarom vind je (waarschijnlijk de laatste keer dit jaar) dit waanzinnig lekkere recept voor witte asperges in het weekmenu. Ik krijg er alleen al trek van als ik naar dit bordje vol lekkers kijk.

Dinsdag | Kip Tandoori zonder pakje

Kip tandoori zonder pakjes geserveerd met naan brood

Kip Tandoori maak je natuurlijk gewoon lekker zelf, daar heb je helemaal geen pakjes of zakjes voor nodig en het is ook nog eens veel lekkerder! Dit recept voor Kip Tandoori is dan ook echt favoriet. Lekker met groenten en naanbrood erbij.

Woensdag | Boboti

 

Over de foto houd ik maar even mijn mond… Het recept voor Zuid-Afrikaanse boboti is echter waanzinnig lekker! Eigenlijk is het echt een allemansvriend met lekkere kruiden, aardappels, gehakt en sperziebonen. Deze zet ik in ieder geval lekker op tafel en wie weet maak ik er eens een nieuwe foto van…

Donderdag | Romige risotto met champignons

risotto3

Even geen vlees vandaag maar een lekker vegetarisch gerecht namelijk romige risotto met champignons. Maak extra veel want daar word je zaterdag helemaal blij van als je het menu van deze week volgt…

Vrijdag | Broodje hete kip

Broodje hete kip

Het weekend is weer in zicht! Vandaag geen moeilijk gedoe maar een lekker, snel en (zoals altijd) waanzinnig lekker recept! Een broodje hete kip waar je je vinger bij opeet, zo lekker! Proost, op het weekend 😉 .

Zaterdag | Arancini

Arancini (Italiaanse risotto balletjes)

Hopelijk heb je nog een beetje risotto over van donderdag maar anders vind je in dit recept voor arancini ook een makkelijke en snelle risotto om te gebruiken. Arancini staat namelijk op het menu en dat zijn heerlijke, gefrituurde risotto balletjes. Lekker voor een tapas diner of voor bij de borrel.

Zondag | IJskoffie

Ijskoffie

Tijd voor wat verkoeling! Tijd voor een heerlijke kop zelfgemaakte ijskoffie! Ik kan je vertellen, dat is heerlijk en dat is ook precies de verkoeling die zo fijn is tijdens de zonnige zomerse dagen! Bereid hem even voor en je kunt op zondag genieten van een koele ijskoffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *