weekmenu21

Lekker, makkelijk en gezond weekmenu – week 21

Benieuwd wat het weekmenu voor deze week gaat brengen? Dit lekkere, makkelijke en gezonde weekmenu zit bomvol afwisseling met een heerlijk, relaxed tapas diner voor op de zaterdag, een hippe poké bowl om de week goed mee te beginnen en een hele lelijke foto van een heerlijk recept…

Elke vrijdag om 06.30 uur kun je op mijn blog terecht voor een lekker, makkelijk en meestal gezond weekmenu. Meestal gezond omdat je op zondag vaak een lekker baksel of uitgebreid ontbijt kunt vinden. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept. Met welke recepten ga jij aan de slag komende week?

Maandag | Poké bowl met zalm en garnalen

poké bowl met zalm en garnalen

Een lekker, snel en gezond begin van de week. Deze poké bowl kun je prima voorbereiden door zondag alvast de sushi rijst te koken, de zalm te snijden en te marineren. Dan heb je namelijk helemaal een makkelijke, snelle maaltijd voor de toch al vaak drukke maandag.

Dinsdag | AGV met hasselback potatoes

Hasselback potatoes

Hasselback potatoes zijn aardappels die je heel dun hebt ingesneden aan de bovenkant, met daarop wat lekkere smaakmakers en verder bereid je ze in de oven. Lekker en makkelijk, kijk daar houd ik van 😉 . Deze dinsdag serveer ik daar worteltjes en een tartaartje bij. Een heerlijke, simpele maaltijd.

Woensdag | Wraps met kip en avocado

Wraps met kip en avocado

Hopelijk zit het weer net als het begin van afgelopen week een beetje mee. Ik begin steeds meer trek te krijgen in lekkere, frisse, lichte, zomerse gerechten zoals deze wraps met kip en avocado. Binnen 45 minuten staat dit makkelijke recept al op tafel en kun je genieten van een heerlijke maaltijd.

Donderdag | Biefstuk uit de wok

Biefstukuitdewok2

Dit is echt al een “oudje” en sorry voor deze foto, deze moet natuurlijk echt snel een nieuwe foto krijgen. Het recept voor biefstuk uit de wok daarentegen is waanzinnig lekker, gezond en snel klaar. Lekker met rijst maar ook erg lekker met noodles erbij.

Vrijdag | Nacho ovenschotel

Nacho Ovenschotel

Een nacho ovenschotel is natuurlijk een perfect gerecht voor de vrijdag en wie wordt er nou niet blij van chips voor het diner?! Deze nacho ovenschotel maak je natuurlijk met tortilla chips en verder gehakt, cheddar kaas (echte) en lekker smaakmakers, een echte easy peasy friday!

Zaterdag | Tapas of hapjes diner

Bruschetta Geitenkaas, Aardbei & Balsamico

Deze zaterdag wil ik eens wat anders en ga ik voor een borrelhapjes. Lekker aan het einde van de middag/ begin van de avond met een borreltje en goed gezelschap aan tafel genieten van lekkere hapjes zoals deze bruschetta met geitenkaas, aardbei en balsamico siroop. Een verrassend lekkere combinatie!

Zondag | Brusselse wafels

Brusselse wafels

Vandaag staan lekkere, luchtige Brusselse wafels op het menu. Lekker als laat ontbijtje voor op de zondag, een zoete lunch of als zoete zonde voor tussendoor. Serveer ze met slagroom of verse aardbeien en smullen maar!

2 thoughts on “Lekker, makkelijk en gezond weekmenu – week 21

  • Haha, heel herkenbaar die oude foto’s! Juist met zo’n weekmenu gaat het dan kriebelen om de foto opnieuw te maken vind ik 🙂 Het klinkt allemaal weer heerlijk, de poké bowl heb ik al eens gemaakt maar die wraps wil ik ook zeker een keer proberen!

    • Ja grappig is dat he maar vind het ook altijd wel weer leuk om te zien hoe je ooit begonnen bent qua fotografie en wat je in de tussentijd allemaal geleerd hebt. De wraps kan ik je overigens zeker aanraden 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *