lekker en makkelijk weekmenu 9 2024

Lekker en makkelijk weekmenu – week 9

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere de allerlekkerste enchiladas met gehakt, we maken zelf Chinese tomatensoep en pistache tiramisu in het weekend. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Orzo met spinazie

Romige orzo met tomaat en spinazie

Orzo met spinazie

4 personen
20 minuten
4.50 van 20 stemmen
Hiermee wil je jouw week wel starten: orzo met tomaat en spinazie. Heerlijk romig en binnen 30 minuten bij jou op tafel. Vegetarische eenpansmaaltijd én op en top comfort food.
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Enchiladas

Enchiladas met gehakt

Enchiladas

4 personen
25 minuten
4.63 van 48 stemmen
Op dinsdag gaan we voor een makkelijk recept voor de lekkerste Mexicaanse enchiladas met gehakt uit oven. Heerlijk vol van smaak en binnen 30 minuten op tafel.
Direct naar het recept >>

Woensdag – Traybake groente

Traybake met aardappel

Traybake groente

4 personen
1 uur 15 minuten
4.40 van 87 stemmen
Woensdag maken we een heerlijke en gezonde traybake met aardappel, groenten en kip. Met een vleugje Grieks en lekker veel groenten.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Zuurvlees

Zuurvlees

Zuurvlees

6 personen
15 uur 15 minuten
4.37 van 11 stemmen
Limburgs zuurvlees op de donderdag! Een ontzettend lekker stoofgerecht. Een goed gekruide runderstoof met Vlaamse frieten, echt comfortfood als je het mij vraagt.
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Pasta carbonara

Spaghetti carbonara

Pasta carbonara

2 personen
20 minuten
4.58 van 38 stemmen
Een van mijn lievelings uit de Italiaanse keuken: pasta carbonara. Zo ontzettend simpel en lekker! Ideale afsluiting van de (werk)week.
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep

6 kommen
45 minuten
4.23 van 258 stemmen
In het weekend gaan we voor een overheerlijke Chinese tomatensoep! Makkelijk om te maken, binnen 45 minuten klaar en waanzinnig lekker.
Direct naar het recept >>

Zondag – Tiramisu pistache

Tiramisu met pistache

Tiramisu pistache

8 personen
4 uur 40 minuten
4.79 van 19 stemmen
Wist je dat tiramisu, 'trek me omhoog/ beur me op' betekent? Nou, ik kan je vertellen, dát doet deze pistache tiramisu zeker! Een top afsluiting van de week.
Direct naar het recept >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *