lekker en makkelijk weekmenu 8 2024

Lekker en makkelijk weekmenu – week 8

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere truffel risotto, zelfgemaakte loempia’s en de lekkerste gezonde wafels. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Truffel risotto

Truffel risotto

Truffel risotto

2 personen
30 minuten
4.64 van 52 stemmen
Op meatless monday gaan we voor dit makkelijke recept voor truffel risotto met lekker veel champignons. Een waanzinnig lekkere risotto en op en top comfortfood!
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Preischotel

Preischotel

Preischotel

6 personen
45 minuten
4.25 van 223 stemmen
Preischotel met gehakt, romige aardappelpuree, kerrie en natuurlijk prei. Zin in een lekkere preischotel? Dan moet je deze zeker eens proberen!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Pasta met gehakt

Pasta met gehakt

Pasta met gehakt

4 personen
20 minuten
4.75 van 20 stemmen
Deze pasta met gehakt is een lekkere en makkelijke maaltijd voor doordeweeks. Binnen 30 minuten op tafel, ideaal om restjes groenten mee op te maken.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Noedels met kip

Noedels met kip en groenten en uit de wok

NOEDELS MET KIP

4 personen
20 minuten
4.46 van 73 stemmen
Het ideale snelle wokgerecht: noedels met kip en groenten uit de wok. Binnen een halfuurtje op tafel met lekker veel groenten en bomvol smaak, ideaal op de drukke doordeweekse avond!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Loempia’s maken

Vietnamese loempia's

loempia’s maken

20 stuks
45 minuten
4.44 van 82 stemmen
Mijn recept voor makkelijke Vietnamese loempia's met kip, groenten en noedels. Zo begin je je weekend goed! Tip; heel erg lekker met (zelfgemaakte) chilisaus.
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Erwtensoep

Ouderwetse erwtensoep

erwtensoep

8 kommen soep
6 uur 30 minuten
4.17 van 189 stemmen
De allerlekkerste ouderwetse erwtensoep, het recept zoals mijn moeder 'm altijd maakt. Heerlijk, winters én vol van smaak en perfect voor op de zaterdag!
Direct naar het recept >>

Zondag – Gezonde wafels

Wafels met havermout en yoghurt

gezonde wafels

4 wafels
20 minuten
4.35 van 108 stemmen
Het recept voor gezonde wafels met havermout, yoghurt en lekker om te serveren met vers fruit. Ideaal om van te genieten op de zondag!
Direct naar het recept >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *