Lekker en makkelijk weekmenu – week 50

Lekker en makkelijk weekmenu – week 50 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 50. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere erwtensoep, hutspot en een heerlijke traybake met pompoen. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Hutspot

Hutspot

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we deze heerlijke hutspot met vega(n) balletjes op tafel. Dit klassieke stamppot recept is hét lekkerste en makkelijkste recept voor zelfgemaakte hutspot. Aanrader!
Bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor hutspot >> >>

Dinsdag | Traybake pompoen

Traybake met pompoen, zoete aardappel en spruitjes

Deze fantastische traybake met pompoen, zoete aardappel en krokante spruitjes wil je maken. Heerlijke smaken, echt een plaat vol lekkers! Alle kleuren van deze groenten bij elkaar staan zo leuk en het is super simpel om te bereiden + weinig/geen afwas. Ideaal!
Bereidingstijd | 50 minuten
Bekijk het recept voor traybake pompoen >> >>

Woensdag | Pasta met garnalen

Romige pasta met garnalen

Deze romige pasta met garnalen is een lekkere en écht makkelijke maaltijd die je al binnen 20 minuten zó op tafel zet. Ideaal voor deze drukke doordeweekse woensdag. Het is ook nog eens optimaal comfort food door de romige saus, garnalen gebakken in knoflook en de heerlijke pasta!
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor pasta met garnalen >> >>

Donderdag | Okonomiyaki

Okonomiyaki

Okonomiyaki is een soort hartige Japanse pannenkoek. Super simpel om te maken en eenmaal gemaakt ga je hem gegarandeerd vaker op tafel zetten! Ook dit gerecht zet je al binnen 20 minuten op tafel en is dus ook echt weer een succesnummer op drukke doordeweekse dagen.
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor okonomiyaki >> >>

Vrijdag | Kip piri piri

Kip piri piri uit de oven

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor kip piri piri uit de oven a la Jamie Oliver, lekker! Heerlijk met aardappelpartjes en fijne sausjes.
Bereidingstijd | 1 uur 30 minuten
Bekijk het recept voor kip piri piri >> >>

Zaterdag | Erwtensoep

Erwtensoep

Soepjes in het weekend: ik ben er echt zó dol op! Het is nu ook écht snert-seizoen en ik deel graag mijn recept met je voor deze heerlijke ouderwetse erwtensoep. Uiteraard met winterpeen én rookworst.
Bereidingstijd | 6 uur 30 minuten
Bekijk het recept voor erwtensoep >> >>

Zondag | Toetje met stoofperen

Laagjes toetje met stoofperen pepernoten en pistache

Zoals altijd sluiten we ook dit weekmenu weer af met iets heerlijk zoets. En deze zondag zijn dat deze heerlijke toetjes met stoofperen in glaasjes! Zien ze er niet feestelijk uit?
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor toetje met stoofperen >> >>

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 50 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *