Lekker en makkelijk weekmenu – week 48 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 48

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere pasta ‘nduja, de lekkerste smashburger en een pepernotencake. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Chili sin carne

Chili sin carne recept

Chili sin carne

4 personen
50 minuten
4.64 van 11 stemmen
Op meatless monday gaan we voor chili sin carne, het bekende Mexicaanse gerecht maar dan vegetarisch. Een goedgevulde chili met lekker veel groenten. Ik hou ervan!
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Cordon blue

Cordon Blue recept

Cordon bleu

4 stuks
1 uur 45 minuten
5 van 4 stemmen
Cordon bleu is zo lekker, leuk en makkelijk om zelf te maken. Heerlijk gevuld met pancetta, Boursin en Parmezaanse kaas. Ideaal comfortfood op de dinsdag, deze wil je maken!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Witlof met ham en kaas

Witlof met ham en kaas

Witlof met ham en kaas

4 personen
25 minuten
4.49 van 87 stemmen
Heerlijke witlof met ham en kaas. Een klassieker en dit is de LEKKERSTE én de makkelijkste manier om hem zelf klaar te maken deze woensdag!
Direct naar het recept >>

Donderdag – Pasta ‘nduja

Nduja pasta recept

Pasta ‘nduja

4 personen
20 minuten
4.25 van 8 stemmen
Een makkelijk en snel recept voor pasta met Italiaanse 'nduja worst, een licht pittige en romige pasta. Onwijs lekker, snel en makkelijk. Perfecte op de drukke doordeweekse dagen!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Smashburger

Smashburger

Smashburger

4 personen
20 minuten
5 van 2 stemmen
Op vrijdag gaan we weer voor homemade fast food, deze smashburger is heel snel klaar en onwijs lekker. Zin in een écht goede burger? Nou die heb ik voor je!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Beenham oven

Beenham honing mosterd uit de oven recept

Beenham honing mosterd uit de oven

1 hele beenham (voldoende voor 2-3 personen)
55 minuten
4.39 van 106 stemmen
Een waanzinnig lekker recept voor beenham honing mosterd uit de oven, makkelijk en je zult er lang van genieten. Het ideale recept voor op de zaterdag!
Direct naar het recept >>

Zondag – Pepernotencake

Pepernotencake

Pepernotencake

10 plakjes
50 minuten
5 van 5 stemmen
Deze pepernotencake is dé cake die je maakt tijdens de feestdagen. Een heerlijke seizoensgebonden lekkernij waar de hele familie van geniet.
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *