Lekker en makkelijk weekmenu – week 46 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 46

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere boeuf bourguignon, de lekkerste gebakken aardappeltjes en een toepasselijk pepernoten toetje op zondag. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Groentelasagne

Groentelasagne

Groentelasagne

4 personen
50 minuten
4.58 van 7 stemmen
Op meatless monday gaan we voor deze groentelasagne. Een heerlijke lasagne bomvol groenten. Makkelijk om te maken en onwijs smaakvol, favoriet bij het hele gezin!
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Gebakken aardappels

Gebakken aardappels

Gebakken aardappels

4 personen
1 uur 35 minuten
5 van 11 stemmen
Hét recept voor de allerlekkerste krokant gebakken aardappels! Een ontzettend makkelijk recept om te maken voor perfect krokante aardappeltjes, ideaal voor een AVG'tje op de dinsdag!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Wraps met biefstuk

Koreaanse wraps met biefstuk

Koreaanse wraps met biefstuk

4 personen
20 minuten
4.74 van 15 stemmen
Heerlijke makkelijke wraps met biefstuk oftewel Koreaanse wraps met biefstuk, gepekelde groenten en een lekker sausje. Dat breekt zo lekker de week op woensdag! 😉
Direct naar het recept >>

Donderdag – Pompoenrisotto

Pompoenrisotto

Pompoenrisotto

4 personen
50 minuten
4.34 van 3 stemmen
Een heerlijke pompoenrisotto uit de oven, je schuift dit gerecht zo de oven in. Simpel maar zo lekker! Dit is een perfect gerecht voor de drukke (donder)dagen.
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Big Mac wraps

Big mac wraps tiktok

Big mac wraps

8 wraps
25 minuten
4.50 van 28 stemmen
Op vrijdag vieren we het weekend met een knipoog naar fastfood. Deze week maken we Big Mac wraps, mega trending op dit moment op social media. En met een reden, ze zijn zó lekker en makkelijk!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Boeuf bourguignon

boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

4 personen
3 uur 30 minuten
4.10 van 40 stemmen
Op zaterdag maken we een heerlijke Franse klassieker: boeuf bourguignon. Een waar feestje om op tafel te zetten, ook perfect om mee op te warmen na de intocht van Sinterklaas!
Direct naar het recept >>

Zondag – Pepernoten toetje

Pepernoten cheesecake in een glaasje (no bake)

Pepernoten cheesecake in een glaasje

6 personen
15 minuten
4.44 van 64 stemmen
Pepernoten cheesecake in een glaasje. Deze cheesecake hoef je niet te bakken en is bijvoorbeeld een heerlijk toetje voor Sinterklaasavond óf om het weekend mee af te sluiten op de zondag!
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *