lekker en makkelijk weekmenu 44

Lekker en makkelijk weekmenu – week 44 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 44. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere tjap tjoy, een zalmburger, rendang en een zálige pompoentaart. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Risotto met groenten

Vegetarische risotto

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we deze heerlijke vegetarische risotto met gegrilde groenten op tafel. Risotto-lovers opgelet: dit is wel een héél erg lekker (en heel erg makkelijk) recept voor risotto met gegrilde groenten en peterseliepesto. Wees gewaarschuwd, het kan zijn dat je je vingers erbij op wil eten 😉
Bereidingstijd | 45 minuten
Bekijk het recept voor risotto met groenten >> >>

Dinsdag | Tjap tjoy

Tjap tjoy met kip

Ook dinsdag heb ik weer een makkelijk recept voor je: zelfgemaakte tjap tjoy met kip. Boordevol gemengde groenten, een heerlijke saus en malse kip. Echt een aanrader!
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor tjap tjoy >>

Woensdag | Witlof ovenschotel aardappelpuree

Witlof ovenschotel aardappelpuree met ham en kaas

Witlof ovenschotel aardappelpuree met ham en kaas, een heerlijke ovenschotel, wie kent ‘m niet? Klassiek en toch nét even anders dan je hem misschien zelf zou maken. Ik heb namelijk wat aanpassingen gemaakt op het recept zoals ik hem voorheen altijd maakte en ik moet zeggen, hij is nu nóg lekkerder geworden 😉 .
Bereidingstijd | 55 minuten
Bekijk het recept voor witlof ovenschotel aardappelpuree >>

Donderdag | Pasta pesto met kip

Pasta pesto met kip

Makkelijk recept voor een heerlijke pasta pesto met kip die je binnen een half uurtje al op tafel zet, aanrader! Je kunt deze snelle pasta ook bereiden met vegetarische kipstuckjes, voor wat vega-variatie in je weekmenu.
Bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor pasta pesto met kip >>

Vrijdag | Zalmburger

Zalmburger recept

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor een waanzinnige zalmburger, lekker! Je hebt slechts een handjevol ingrediënten nodig en natuurlijke goede verse zalm, om zelf thuis de lekkerste burgers te maken. 
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor zalmburger >>

Zaterdag | Rendang en rendang slowcooker

Indonesische rendang uit de slowcooker

Dit weekend doen we ook lekker makkelijk, want we laten de slowcooker lekker al het werk doen en leunen zelf even achterover 😉 . Indische rendang is echt een heerlijk en makkelijk rundvleesrecept om met de slowcooker te bereiden. Serveer de rendang met rijst en groenten.
Bereidingstijd | 10 uur 20 minuten
Bekijk het recept voor rendang en rendang slowcooker >>

Zondag | Pompoentaart

Pompoentaart

Zoals altijd, sluiten we ook dit weekmenu af weer met iets heerlijk zoets. Als je ‘pompoentaart’ hoort, klinkt het misschien als een hartige quiche. Maar dit is dus een romige, zacht zoete pompoentaart met lekkere (koek-)kruiden. TIP: sla dit recept op voor Pakjesavond! Weer eens iets anders dan een schaaltje kruidnoten op tafel en de smaak bevat alle ingrediënten voor ‘een heerlijk avondje’ 😉 .
Bereidingstijd | 1 uur 35 minuten
Bekijk het recept voor pompoentaart >>

4 thoughts on “Lekker en makkelijk weekmenu – week 44 2022

  • Rendang is een super recept. Mijn man is Indisch, dus dat maak ik zeker met rijst en toemis boontjes. Ook de witlofschotel ga ik maken en het kippesto gerecht.

    • Maris - Team Eefkooktzo.nl says:

      Voor de slowcooker recepten, krijg je simpelweg het lekkerste resultaat met een slowcooker. Er zijn via Google allerlei trucjes te vinden om het alsnog zonder te maken, maar dat is meer werk voor een veel minder resultaat dus dat raad ik je niet aan 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *