Vegetarische risotto

Vegetarische risotto met gegrilde groenten

Vegetarische risotto met gegrilde groenten. Risotto-lovers opgelet! Dit is wel een héél erg lekker (en heel makkelijk) recept voor risotto met gegrilde groenten en peterseliepesto. Wees gewaarschuwd, het kan zijn dat je je vingers erbij op wil eten 😉 . 

Je zou kunnen denken, is ze nu aan het overdrijven? Dat mag je van mij helemaal zelf beoordelen nadat je het recept hebt gemaakt. Want ik kan me niet voorstellen dat je niet net zo enthousiast gaat zijn als ik. Romige risotto, gegrilde groenten, pesto, wat wil je nog meer? Niet ingewikkeld, wel superlekker!

Risotto met gegrilde groenten

Dat ik gek ben op risotto is je vast niet onbekend. In dit lijstje 5 x risotto vind je nog meer lekkere risotto’s met onder andere zalm, garnalen en meer. Deze risotto met groenten is weer totaal anders, maar doet zeker niet onder voor de risotto’s uit het lijstje. Integendeel! Wat zo fijn is aan dit risotto recept, is dat je er met gemak een vegan risotto van maken. Dan vervang je simpelweg de Parmezaanse kaas voor edelgistvlokken of plantaardige Parmezaanse kaas wat je tegenwoordig ook goed in de meeste supermarkten kunt vinden. En voor het klontje boter kun je natuurlijk ook prima een plantaardige boter gebruiken.

Vegetarische risotto

Vegetarische risotto Pinterest Collage

9 reacties op “Vegetarische risotto met gegrilde groenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept