Lekker en makkelijk weekmenu week 43 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 43 2022

Lekker en makkelijk weekmenu – week 43. Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere gevulde pompoen, Thaise mosselen, een waanzinnige chocoladetaart en nog veel meer.. Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Gevulde pompoen

Gevulde pompoen

Maandag is het Meatless Monday en deze maandag zetten we deze heerlijke gevulde pompoen op tafel. TIP: sla dit recept alvast op voor de feestdagen! Met dit makkelijke vegetarische hoofdgerecht steel jij namelijk de show met kerst. En nu volop genieten van het pompoenseizoen natuurlijk 😉 .
Bereidingstijd | 2 uur 30 minuten
Bekijk het recept voor gevulde pompoen >> >>

Dinsdag | Traybake

Traybake met aardappel

Dit recept voor traybake met aardappel, groenten en gemarineerde kip met een Grieks tintje, is één van mijn persoonlijke favorieten. Het is niet alleen lekker, maar ook een gezond en makkelijk te bereiden gerecht.
Bereidingstijd | 1 uur 15 minuten
Bekijk het recept voor traybake >>

Woensdag | Kip mango spiesjes

Kipspiesjes met mango en groenten uit de wok

Woensdag gaan we smullen van deze kipspiesjes met mango en groenten uit de wok. Een lading aan groenten zonder dat je het eigenlijk echt door hebt. Dat is natuurlijk ook het grote voordeel van wokken, alle groente in één keer in één pan en het is ook nog eens snel klaar.
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor kip mango spiesjes >>

Donderdag | Thaise mosselen

Thaise mosselen

Deze donderdag heb ik een makkelijk recept voor je, van fantastische Thaise mosselen met kokosmelk en groene curry. Heerlijk van smaak en helemaal niet moeilijk om te maken!
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor Thaise mosselen >>

Vrijdag | Oosterse wraps

Oosterse wraps met kip

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor Oosterse wraps met kip, lekker! Heerlijk gemarineerde kip, knapperige groenten en lekkere sausjes erbij. Oprollen en smikkelen maar!
Bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor Oosterse wraps >>

Zaterdag | Thaise pompoensoep

Thaise pompoensoep

Yes: nóg een recept met pompoen deze week, want je moet volop van het pompoenseizoen genieten toch 😉 . Dit keer ben ik de Thaise kant op gegaan en heb ik een pompoensoep met kokosmelk en lekkere kruiden gemaakt. Heel eenvoudig om te maken, maar oh zó rijk van smaak. 
Bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Thaise pompoensoep >>

Zondag | Chocoladetaart

Chocoladetaart

Ook dit weekmenu sluiten we zoals altijd weer af met iets heerlijk zoets en deze week is dat…. TROMGEROFFEL…. chocoladetaart met aardbeien en witte chocolade botercrème! Deze taart is zo ontzettend lekker! Vol van smaak, smeuïg maar toch ook luchtig. De witte chocolade botercrème maakt het extra smeuïg en de aardbeien geven het een frisse tint. Een supercombi in smaak én looks.
Bereidingstijd | 1 uur 20 minuten
Bekijk het recept voor chocoladetaart >>

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 43 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *