Lekker en makkelijk weekmenu – week 41

Lekker en makkelijk weekmenu – week 41

Lekker en makkelijk weekmenu – week 41. Bomvol lekkere recepten om op het menu te zetten voor komende week. Ga voor een ovenplaat met zoete aardappel, kip en groente uit de oven, lasagne met ricotta en zalm of pitabroodjes met gehakt. Kook ze en eet smakelijk!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

Lekker, makkelijk én gezond. Kip, zoete aardappel en lekker veel groenten op een bakplaat. Makkelijk, snel en de perfecte start van de week.
Bekijk het recept voor zoete aardappel, kip en groente uit de oven >>

Dinsdag | Kip jambalaya

kip jambalaya

Kip Jambalaya is bekend geworden door de pakjes van Knorr, maar hiervoor heb je helemaal geen pakje of zakje nodig. Ontzettend makkelijk en heel erg lekker om eens zelf te maken deze kip jambalaya.
Bekijk het recept voor kip jambalaya >>

Woensdag | Lasagne met spinazie, ricotta en zalm

Lasagne met spinazie, ricotta en zalm

Lasagne met spinazie, ricotta en zalm, dat lees je goed. Klinkt lekker niet? Is het ook! Stiekem ook nog eens heel erg makkelijk om te maken. Aanrader!
Bekijk het recept voor lasagne met spinazie, ricotta en zalm >>

Donderdag | Pitabroodjes met kruidige gehaktballetjes

Pitabroodjes met kruidige gehaktballetjes

Als ik deze goed gevulde pitabroodjes alleen al weer zie krijg ik al trek. Deze zijn zo lekker en makkelijk om te maken. Helemaal lekker (en leuk) om de pitabroodjes ook eens zelf te maken.
Bekijk het recept voor pitabroodjes met kruidige gehaktballetjes >>

Vrijdag | Zelf patat maken

Zelf Patat maken

Zoals je weet doen we op vrijdag altijd lekker makkelijk met een knipoog naar fastfood. Vandaag gaan we aan de slag met zelfgemaakte patatjes. Iets meer werk maar het resultaat is er zeker naar.
Bekijk het recept voor zelf patat maken >>

Zaterdag | Broodje hete kip

 Broodje hete kip

Weekend! Deze zaterdag een uitgebreide lunch of een snel en makkelijk diner. Aan jou de keuze. Voor deze zaterdag zet ik dit heerlijke broodje hete kip op het menu en die moet je zeker eens proberen.
Bekijk het recept voor broodje hete kip >>

Zondag | Chocolade lava cake

Chocolade lava cake

Deze week sluiten we af met een wel heel lekker toetje toe namelijk een chocolade lava cake. Meer hoef ik je niet te vertellen toch 😉 .
Bekijk het recept voor chocolade lava cake >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *