lekker en makkelijk weekmenu 4 2024

Lekker en makkelijk weekmenu – week 4

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere zelf kip madras maken, lekkere nacho ovenschotel en apple crumble in het weekend. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Quiche spinazie

Quiche feta

Quiche spinazie

8 puntjes
1 uur 5 minuten
4.24 van 46 stemmen
Deze quiche met feta, spinazie en tomaat is makkelijk om te maken, ideaal om voor te bereiden, gezond, snel klaar en ook nog eens ontzettend lekker. Ideaal om de week mee te starten!
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Kip madras

Kip madras

Kip madras

4 personen
30 minuten
4.53 van 88 stemmen
Op dinsdag gaan we voor een makkelijk recept voor het bekende wereldgerecht, kip madras. Zonder pakje of zakje en binnen 30 minuten op tafel.
Direct naar het recept >>

Woensdag – Gevulde courgette

Gevulde courgette

Gevulde courgette

4 personen
45 minuten
4.32 van 25 stemmen
We breken de week met een recept voor de lekkerste gevulde courgette met gekruid gehakt, paprika en mais. Heerlijk van smaak, een feestje om te zien en op te eten!
Direct naar het recept >>

Donderdag – Nasi

Nasi goreng

Nasi

2 personen
20 minuten
4.31 van 402 stemmen
Op donderdag gaan we nasi goreng maken, oftewel gebakken rijst. Een waanzinnig makkelijke, snelle en zo fantastisch lekkere maaltijd. Binnen 20 minuten gemaakt!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Nacho ovenschotel

Nacho ovenschotel met gehakt

Nacho ovenschotel

4 personen
20 minuten
4.16 van 63 stemmen
Vrijdags zetten we deze makkelijke Mexicaanse ovenschotel met nachos en gehakt op tafel. Ideaal om het weekend mee in te luiden.
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Aardperensoep

Aardperensoep

Aardperensoep

4 personen
25 minuten
In het weekend gaan we voor een op en top winterse aardperensoep met knolselderij. Heerlijk met peterselie-olie. Echt een aanrader om eens te maken!
Direct naar het recept >>

Zondag – Apple crumble

Apple Crumble (Appel Kruimel Toetje)

Apple crumble

4 personen
25 minuten
4.24 van 123 stemmen
Als er iets een heerlijk verwarmend winters toetje is, dan is het deze apple crumble uit de oven wel. Extra lekker met een beetje slagroom of vanille ijs.
Direct naar het recept >>

4 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 4

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *