Lekker en makkelijk weekmenu – week 38

Lekker en makkelijk weekmenu – week 38

Lekker en makkelijk weekmenu – week 38. Hij is er weer! Het weer is langzaam aan het veranderen en ergens is dat jammer, maar ergens ook niet. Het wordt kouder en dat betekent, ovenschotels! Deze week heb ik er maar liefst 2 voor je in het weekmenu. Wel twee hele verschillende uiteraard, maar beide wel heel erg lekker, makkelijk en snel klaar. Bekijk ze snel en ga aan de slag met het weekmenu. Eet smakelijk!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Aardappelovenschotel met kip en spinazie

Aardappelovenschotel met kip en spinazie

Een avondje aardappel, groente en vlees, maar dan in een ovenschotel met een beetje kaas. Klinkt lekker? Is het ook!
Bekijk het recept voor een aardappelovenschotel met kip en spinazie >>

Dinsdag | Gehaktballetjes met pasta

Gehaktballetjes met Parmezaanse kaas in tomatensaus uit de oven

Deze gehaktballetjes maak je met Parmezaanse kaas, kruiden en andere lekkere smaakmakers. Garen doe je in de oven en dat zorgt ervoor dat je heerlijke, malse, smaakvolle gehaktballetjes krijgt. Lekker voor bij spaghetti bijvoorbeeld.
Bekijk het recept voor gehaktballetjes met Parmezaanse kaas in tomatensaus uit de oven >>

Woensdag | Witlof ovenschotel

Witlof ovenschotel

Ik krijg alweer helemaal zin in lekkere ovenschoteltjes door het weer van de afgelopen dagen. Zoals deze met witlof in de ham en kaas met aardappelpuree. Echt een aanrader!
Bekijk het recept voor witlof ovenschotel >>

Donderdag | Tagliata – Bieftstuk salade

tagliata - biefstuk salade

Favoriet in huize “Kookt Zo”, tagliata oftewel biefstuk salade. Snel klaar, makkelijk om te maken en zo fantastisch lekker!
Bekijk het recept voor tagliata – biefstuk salade >>

Vrijdag | Hotdog in een broodje

hotdog in een brood

Vrijdag! Weekend! Zoals elke vrijdag gaan we voor lekker, makkelijk en met een knipoog naar fastfood. Vandaag maken we zelf hotdog broodjes en dit is me toch een partij lekker!
Bekijk het recept voor hotdog in een broodje >>

Zaterdag | Zelfgemaakte pastasaus

zelfgemaakt pastasaus

Heb je even? Maak dan deze zelfgemaakte pastasaus. Hij moet even pruttelen, maar met een beetje liefde erbij is hij zalig! Vanavond lekker voor bij de pasta en volgende week nog een snelle maaltijd met zelfgemaakte pastasaus bomvol groenten.
Bekijk het recept voor zelfgemaakte pastasaus >>

Zondag | Appel crumble

apple crumble

Een toetje toe deze week en niet zomaar één. Een heerlijk toetje toe namelijk appel crumble of een appel kruimel toetje op z’n Nederlands. Makkelijk om te maken en echt even genieten.
Bekijk het recept voor appel crumble – appel kruimel toetje >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *