Lekker en makkelijk weekmenu – week 37

Lekker en makkelijk weekmenu – week 37

Lekker en makkelijk weekmenu – week 37 met deze week lekkere, snelle recepten die je binnen 30 minuten op tafel kunt zetten zoals Griekse wraps, mosselen en een heerlijke pasta. In het weekend gaan we voor “slowcooking” met Mexicaanse pulled pork. Pak een pennetje en papier, maak je boodschappenlijstje klaar en kook ze. Fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Griekse wraps

Griekse wraps

We beginnen deze week lekker, makkelijk en snel. We gaan voor Griekse wraps. Marineer de kip alvast op zondag en je zet deze maandag een verrukkelijke (en snelle) maaltijd op tafel!
Bekijk het recept voor Griekse wraps >>

Dinsdag | Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Op en top comfort food! Romige pasta met spekjes. Serveer er een lekkere frisse salade bij en ook dit gerecht zet je weer binnen 30 minuten op tafel. Fijn hè?!
Bekijk het recept voor pasta alfredo >>

Woensdag | Quiche met feta en spinazie

quiche met feta en spinazie

Op woensdag heb ik doorgaans iets meer tijd om in de keuken te staan en daarom staat er een lekkere quiche op het menu! Mocht je nu minder tijd hebben, dan kun je hem prima voorbereiden. Wordt ‘ie trouwens alleen maar lekkerder van.
Bekijk het recept voor quiche met feta en spinazie >>

Donderdag | Mosselen

mosselen

Mosselen, een heerlijke pan vol met heerlijke mosselen, gekookt in een lekker biertje… daar kun je mij wel blij mee maken! Ik hoop jou ook want ze staan deze week in het weekmenu. Lekker met een stokbroodje erbij.
Bekijk het recept voor mosselen met bier >>

Vrijdag | Hamburger

Hamburger

Vrijdag, en zoals je weet op vrijdag doen we lekker makkelijk en vandaag gaan we voor hamburgers. Gewoon… omdat het kan! (En omdat het lekker is maar dat wist je vast al 😉 )
Bekijk het recept voor de lekkerste hamburger >>

Zaterdag | Mexicaanse pulled pork

Mexicaanse pulled pork

Met pulled pork maak ik vriendlief altijd erg blij. Deze zaterdag staat er een Mexicaanse variant op het menu, Mexicaanse pulled pork. Echt een aanrader!
Bekijk het recept voor Mexicaanse pulled pork >>

Zondag | Kokosballetjes

Kokosballetjes

Kokosballetje of bountyballetjes zoals ik ze wel eens noem, zijn heerlijk! Ze lijken ook echt op de bekende bounty maar dan in balletjes vorm. Probeer ze eens!
Bekijk het recept voor kokosballetjes >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 37

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *