Lekker en makkelijk weekmenu – week 36

Lekker en makkelijk weekmenu – week 36

Lekker en makkelijk weekmenu – week 36 met deze week onder andere een Indiase kip tandoori, Turkse pizza, Griekse burgers, Italiaanse salade en een Zuid-Afrikaanse ovenschotel. Pak een pennetje en papier, maak je boodschappenlijstje klaar en kook ze. Fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Kip tandoori

kip tandoori

Één van de meest bekeken recepten van mijn blog is op dit moment kip tandoori. Ik snap het wel, jij ook of heb je hem nog niet geprobeerd? Doen hoor, hij is zalig!
Bekijk het recept voor kip tandoori >>

Dinsdag | Risotto met garnalen

Risotto met garnalen

Risotto vind ik echt op en top comfort food zeker voor de koudere dagen van het jaar. Zomers comfortfood maak je ervan door er gebakken garnalen door te doen, erwtjes en lekkere smaakmakers. Zomers comfort food op zijn best!
Bekijk het recept voor risotto met garnalen >>

Woensdag | Bobotie

Bobotie

Deze Zuid-Afrikaanse bobotie is voor veel Nederlanders het meest bekende gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken. Voor mij ook, daar niet van. En het is een blijvertje hoor deze. Hij is namelijk heerlijk maar ik heb er wel een eigen twist aan gegeven…
Bekijk het recept voor bobotie >>

Donderdag | Panzanella

Panzanella

Oud brood over? Maak eens een Italiaanse broodsalade, daar krijg je zeker geen spijt van. Lekker met een stukje vlees, vis of vega en je snelle, makkelijke en gezonde maaltijd is weer klaar.
Bekijk het recept voor panzanella >>

Vrijdag | Turkse pizza

Turkse pizza

Vrijdag, en zoals je weet op vrijdag doen we lekker makkelijk en vandaag gaan we voor Turkse Pizza. Gewoon… omdat het kan! (En omdat het lekker is maar dat wist je vast al 😉 )
Bekijk het recept voor Turkse pizza >>

Zaterdag | Griekse Kipburgers

Griekse Kipburgers

Ook deze zaterdag gaat de BBQ weer aan en dit keer gaan we voor Griekse Kipburgers.
Bekijk het recept voor Griekse Kipburgers >>

Zondag | Yoghurtijs Framboos met Munt

Yoghurtijs Framboos met Munt

Als toetje toe voor deze week natuurlijk weer ijs. Ik ben er dol op en deze zomermaanden, juli en augustus, staan dan ook in het teken van ijs op mijn blog waarbij je elke week een nieuw ijs recept krijgt. Bekijk alle ijs recepten voor het complete overzicht.
Bekijk het recept voor yoghurtijs framboos met munt >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *