Lekker en makkelijk weekmenu – week 34

Lekker en makkelijk weekmenu – week 34

Lekker en makkelijk weekmenu – week 34. Deze week krokante zoete aardappelfrietjes uit de oven, gado gado, lekkere wraps, Japanse spiesjes van de BBQ en nog veel meer. Pak een pennetje en papier, maak je boodschappenlijstje klaar en kook ze. Fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Krokante zoete aardappelfrietjes

Krokante zoete aardappelfrietjes

Frietjes op de maandag en niet zomaar frietjes maar heerlijke, gezonde, krokante zoete aardappelfrietjes uit de oven. Lekker met wat groenten of een salade erbij en naar smaak een stukje vlees, vis of vega.
Bekijk het recept voor krokante zoete aardappelfrietjes >>

Dinsdag | Kip korma

kip korma

Curry’s worden altijd lekkerder als je ze een dag van te voren bereidt. Dus ga maandag of zelfs zondag alvast aan de slag met dit gerecht en je hebt dinsdag echt een ‘makkie’.
Bekijk het recept voor kip korma >>

Woensdag | Gado gado

gado gado

Restjes groenten over? Maak dan lekker gado gado, het ideale gerecht om restjes groenten op te maken. Serveer er eventueel wat rijst bij voor een complete maaltijd.
Bekijk het recept voor gado gado >>

Donderdag | Wraps met kip, avocado en sla

Wraps gevuld met kip, avocado en sla

Lekkere, makkelijke wraps staan op het menu voor vandaag met kip, avocado en sla. Een heerlijke combi!
Bekijk het recept voor wraps met kip, avocado en sla >>

Vrijdag | Nacho ovenschotel

Nacho ovenschotel

Vrijdag, en zoals je weet op vrijdag doen we lekker makkelijk en vandaag doen we dat deze week met deze heerlijke nacho ovenschotel.
Bekijk het recept voor nacho ovenschotel >>

Zaterdag | Yakitori – Japanse kipspiesjes

Yakitori – Japanse kipspiesjes

Ook deze zaterdag gaat de BBQ weer aan en dit keer gaan we voor Aziatisch BBQ-en met deze heerlijke Japanse kipspiesjes.
Bekijk het recept voor yakitori – Japanse kipspiesjes >>

Zondag | Salted caramel roomijs

Salted caramel roomijs

Als toetje toe voor deze week natuurlijk weer ijs. Ik ben er dol op en deze zomermaanden, juli en augustus, staan dan ook in het teken van ijs op mijn blog waarbij je elke week een nieuw ijs recept krijgt. Bekijk alle ijs recepten voor het complete overzicht.
Bekijk het recept voor salted caramel roomijs >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *