fbpx
Heerlijke wraps voor de lunch of het diner gevuld met avocado, sla en kip

Wraps gevuld met kip, avocado en sla

Wraps zijn ideaal voor een snelle maaltijd of juist een lekkere lunch. Je kunt ze vullen met allerlei ingrediënten, even oprollen en smullen maar! Dit keer maak ik wraps gevuld met kip, avocado en sla. Alle ingrediënten zijn koud wat deze wraps ideaal maakt voor de lunch of juist een lekkere, gezonde en toch snelle maaltijd.

Dit receptje komt niet van mij maar van mijn culi collega Sandra. Sandra is zowel een foodblog collega als collega op mijn werk voor de “baas” . Ze heeft het fijne blog culi-sandra.nl waar ze al haar favorieten recepten met je deelt.

Heerlijke lunch

Ze staat bij mij echt bekend om haar prachtige ontbijtjes waarvan ze dan ‘s morgens een foto plaatst op Instagram waarvan je automatisch trekt krijgt. Maar ze staat ook bekend om de heerlijke lunches die ze elke pauzes weer in elkaar zet. Mijn bureau is recht tegenover dat van haar en ik kan je vertellen: dat ziet er allerminst vervelend uit! Laatst maakte ze wraps en aangezien ze over had vroeg ze of ik er misschien ook een wilde. Natuurlijk!

Goed gevulde wrap met kip, avocado en sla

Toen ik terugkwam van een meeting lagen er twee heerlijke, goed gevulde wraps op mijn bureau te wachten en daarvan deel ik vandaag het recept met jou. Ze zijn namelijk zo ontzettend lekker, makkelijk om te maken en ook nog eens snel klaar. Ideaal voor een heerlijke lunch maar ook meer dan prima voor het avondeten. Ze vullen goed en alle smaken passen perfect bij elkaar. Deze topper van een wrap gevuld met kip, avocado en sla moet je echt een keer proberen!

Wraps gevuld met kip, avocado en sla

 


Het recept voor wraps gevuld met kip, avocado en sla:

Voorbereiding: 5 minuten | Bereiding: 10 minuten | Totale tijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 4

Wat heb je nodig voor wraps gevuld met kip, avocado en sla (ingrediënten):

 • 4 middelgrote wraps
 • 4 plakken Italiaanse ham
 • 150 gram gerookte kipfilet (in stukjes)
 • 50 gram sla
 • 1 (rijpe) avocado
 • 2 flinke eetlepels crème fraîche
 • 2 flinke eetlepels groene pesto

Hoe maak je wraps gevuld met kip, avocado en sla:

 1. Verwarm de wraps even kort in een koekenpan.
 2. Verdeel de crème fraîche over de wraps en daarover de groene pesto.
 3. Leg hier per wrap een plakje Italiaanse ham op.
 4. Snijd de avocado in kleine blokjes en verdeel deze samen met de kipfilet in stukjes ook over de wraps.
 5. Tot slot verdeel je er nog wat sla over en vouw je de wraps dicht. Eet smakelijk!

Heerlijke wraps voor de lunch of het diner gevuld met avocado, sla en kip

Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je dit recept gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

4 reacties op “Wraps gevuld met kip, avocado en sla”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top