Lekker en makkelijk weekmenu – week 30

Lekker en makkelijk weekmenu – week 30

Lekker en makkelijk weekmenu – week 30 alweer! Wat gaat de tijd toch snel. Deze week staat er weer een boel lekkers voor je klaar zoals zoete aardappel, kip en groente uit de oven, Griekse wraps, pastasalade en lekkers van de BBQ. Kook ze en fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

Een heel fijn recept om de week mee te beginnen: zoete aardappel, kip en groente uit de oven. Oftewel allerlei lekkers op een ovenplaat en garen in de oven. Weinig omkijken naar en groots resultaat!
Bekijk het recept voor zoete aardappel, kip en groente uit de oven >>

Dinsdag | Falafel

Falafel

Vega vandaag en dit keer met zelfgemaakte falafel! Tip: maak er een paar extra, dat is lekker voor de lunch voor de volgende dag. Ze doen het (koud) namelijk ook erg goed in een salade bijvoorbeeld.
Bekijk het recept voor falafel >>

Woensdag | Pastasalade met mozzarella, tomaat en avocado

Pastasalade met mozzarella, tomaat en avocado

Ook deze week weer een lekkere, goed gevulde pastasalade op het menu! Lekker met een bruin (stok)broodje erbij en je hebt een snelle en makkelijke maaltijd.
Bekijk het recept voor pastasalade met mozzarella, tomaat en avocado >>

Donderdag | Griekse wraps met kip en tzatziki

Griekse wraps met kip en tzatziki

Ik krijg er spontaan trek van als ik ze weer zie! Deze Griekse wraps met kip en tzatziki zijn namelijk ontzettend lekker! Makkelijk om te maken ook en best ook nog snel klaar dus wat wil je nog meer 😉 .
Bekijk het recept voor Griekse wraps met kip en tzatziki >>

Vrijdag | Zelf kipshoarma maken (mild gekruid)

Zelf kipshoarma maken

Zoals altijd, op vrijdag doen we lekker makkelijk en het liefst met een knipoog naar fastfood. Maar natuurlijk wel zelfgemaakt en zo gaan we deze vrijdag aan de slag met zelfgemaakte kipshoarma!
Bekijk het recept voor kipshoarma >>

Zaterdag | Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Een nieuw recept op het blog en deze is zo lekker! Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ. Deze WIL nee MOET je echt eens proberen!
Bekijk het recept voor zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ >>

Zondag | Yoghurtijsjes met mango

Yoghurtijsjes met mango

De week sluiten we af met deze verfrissende ijsjes met yoghurt en mango. Lekker fris door de yoghurt en zoet door de mango. Je hebt er trouwens maar 3 (!) ingrediënten voor nodig…
Bekijk het recept voor yoghurtijsjes met mango >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *